MANAFU*

Abonamente Evensys

eMag lansează Genius, abonamentul pentru livrări gratuite

În ultimele 3 luni, adică în perioadă izolării noastre, am comandat de 16 ori de pe eMAG. M-am uitat mai devreme în cont. Este un record personal dacă mă gândesc că, în 14 ani de când cumpăr de pe eMAG, am avut 124 de comenzi.

eMAG este astăzi prima destinație de shopping pentru mulți români, nu doar pentru mine. Și asta pentru că a reușit să impună câteva valori esențiale în online shopping: seriozitate, încredere, chiar empatie, dacă mă uit la acțiunea de strângere de fonduri pentru ajutorarea cadrelor medicale pe timpul pandemiei, și inovație.

Pun accent pe inovație acum, pentru că eMAG pariază deja de ani buni pe facilitățile noi oferite clienților și se bucură de rezultate de pe urma lor.

Eu folosesc mult livrarea planificată. În funcție de program sau de urgențe, aleg livrare la easybox (am unul la 5 minute de casă) sau la domiciliu, în intervalul dorit. Am cumpărat astfel, recent, cadouri last minute și un încărcător de laptop, când mi-am dat seama că l-am pierdut pe al meu în primul meu weekend în afara Bucureștiului, după două luni și ceva de izolare.

Acum câteva zile, eMAG a anunțat o nouă inovație, serviciul Genius, care se potrivește de minune clienților cu comenzi regulate. Și mie dacă mă uit la istoricul meu.

Genius este poziționat ca un serviciu premium, ca un club unde membrii pot face cumpărături nelimitate, cu livrare rapidă și gratuită și în plus au beneficii exclusive. Pe scurt, Genius este un abonament de livrări, care costă 8,25 lei pe lună, plătibili într-o tranșă anuală. După activarea abonamentului, clientul poate plasa câte comenzi dorește, fără a fi taxat suplimentar.

Trebuie spus însă că acest serviciu este disponibil doar pentru o serie de produse, ce-i drept foarte largă, cu sute de mii de produse, și nu se aplică întregului magazin online. Mai mult, pentru a fi livrată la adresa dorită, valoarea comenzii trebuie să fie de cel puțin 100 de lei.

Cum spuneam, serviciul este foarte bun pentru cei care cumpără frecvent de pe eMAG, având niște beneficii foarte bune.

3 beneficii ale eMAG Genius

Livrarea rapidă – Orice comandă plasată de luni până vineri, chiar și seara târziu, este livrată a doua zi. În București, comenzile plasate până la miezul nopții sunt livrate a doua zi, inclusiv duminica.

Transport gratuit la easybox sau la showroom – Clientul poate comanda doar o carte sau o ciocolată, fără nicio taxă, dacă alege livrarea gratuită la easybox sau în showroom.

Perioada de retur extinsă – Membrii Genius beneficiază de o extindere a perioadei de retur gratuit până la 60 de zile, comparativ cu perioada legală de 14 zile.

Momentan, serviciul este disponibil doar în cinci orașe, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile din jurul acestora. Înregistrarea în „clubul” Genius se face în secțiunea dedicată din aplicația eMAG sau intrând pe emag.ro/genius.

***
Blogul Manafu.ro este implicat în campania de promovare a serviciului eMAG Genius

1 comentariu

  1. Claudiu says:

    Daca ai minim 2 comenzi la easybox pe luna
    , acoperi pretul Genius.

Comentează