MANAFU*

Abonamente Evensys

Românii în social media (2020)

Știați că românii dau cele mai multe Like-uri pe Facebook? Un utilizator român al celei mai mari rețele sociale din lume apasă butonul de Like în medie de 18 ori pe lună. Spre comparație un sud-coreean dă doar 2 Like-uri, iar media globală este de 11 Like-uri. La comentarii, stăm mai puțin bine. În fiecare lună, un român lasă 8 comentarii. Filipinezii conduc clasamentul cu 12 comentarii. Suntem și pe locul 3 în lume la reclame accesate de pe Facebook, dar pe penultimul loc la engagement-ul posturilor de pe paginile de brand.

Aceste date apar în probabil cel mai important raport anual digital din lume, compilat de We Are Social și Hootsuite, ce oferă o imagine de ansamblu a evoluției Internetului, social media și comerțului online în peste 40 țări din lume.

Am selectat de asemenea alte câteva cifre interesante despre social media în România, utile atât oamenilor de marketing și comunicare, cât și practicienilor din agenții.

Vino la Digital Marketing Forum 2021!

Cea mai longevivă conferință despre mediul online din România revine cu a 14-a ediție pe 14 și 15 aprilie 2021, într-un format original online. Vorbitori vor fi directori de marketing online din companii medii și mari, alături de profesioniști din agenții cu experiență.Prima zi va vi rezervată conferinței ce va aduce în prim plan tendințele momentului și studii de caz importante. A doua zi este dedicată unui training de digital marketing susținut de o echipa de specialiști recunoscuți. Înscrieri la un preț foarte bun aici.

4 comentarii

  1. Ionut says:

    Interesante aceste date….sunt curios peste 10 ani ce se va intampla !!!

  2. […] Comportamentul românilor în social media […]

Comentează