MANAFU*

Abonamente Evensys

Experiența mea cu eMAG Genius după un an de utilizare

Comand deja de 15 ani de pe eMAG. Anul trecut pe vremea aceasta, număram 124 de comenzi în toată această lungă relație cu cel mai mare retailer online de la noi. De atunci și până astăzi s-au mai strâns 41.

În ultimul an, eMAG a devenit destinația mea principală pentru cele mai multe cumpărături online. A devenit primul loc unde caut orice lucru mic sau mare, ieftin sau scump, pentru consum rapid sau pentru utilizare de lungă durată.

Brand-ul și experiența cu platforma au contat foarte mult de fiecare dată când am intrat pe www.emag.ro. Și a mai contat ceva. Serviciul Genius, lansat fix acum un an, despre care am scris aici.

Genius mi-a oferit câteva avantaje esențiale în sesiunile de shopping online. Am economisit bani și am redus timpul de livrare. De când folosesc serviciul, am trecut de la livrările planificate pe intervale orare la ridicarea comenzilor direct de la easybox.

Datorită Genius și easybox am cumpărat de pe eMAG într-un singur an cât comandam “pe vremuri” în câțiva ani. E drept că și pandemia mi-a schimbat obiceiurile, însă cred că și în vremuri normale aș fi cumpărat astăzi mai mult pe Internet, cu beneficiile potrivite. Sunt mulți, mulți ani deja de când fac mai mult achiziții și plăți online decât offline. De la utilități la bilete de concert, de la cumpărăturile din supermarket la cazări prin diverse colțuri ale lumii.

Ce este și ce beneficii aduce Genius?

Cei care au deschis site-ul sau aplicația eMAG mai puțin în ultimul an ar trebui să știe că Genius un serviciu premium, ce asigură achiziții nelimitate fără taxă de livrare și oferă un set de avantaje atractive, cum ar fi:

Livrare rapidă – Primești pachetele a doua zi atât la curier, cât și la easybox produsele livrate de eMAG.
Livrare gratuită la easybox – Ridici de la cel mai apropiat easybox produsele livrate de eMAG și de partenerii care au badge-ul Genius.
Transport gratuit la livrarea prin curier – Primești acasă, fără taxă de livrare, comenzile de minimum 100 de lei, livrate de eMAG.
Perioadă extinsă de retur – Ai 60 de zile la dispoziție, în loc de 30 de zile, să te răzgândești asupra unei comenzi.
Retur Magic – La returul produselor vândute de eMAG prin easybox, primești instant banii înapoi pe card.

Daca acum un an, la lansare, serviciul era disponibil doar pentru 250.000 de produse, astăzi include până la 3.000.000, ce pot ajunge gratuit în București, Buzău, Brașov, Brăila, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Galați, Iași, Timișoara, Pitești, Ploiești, Sibiu și județul Ilfov.

Abonamentul eMAG Genius costă 99 de lei pe an, adică doar 8,25 de lei pe lună dacă ar fi să facem un calcul simplu. Îl poți chiar testa gratuit timp de o lună.

5 comentarii

  1. NicolaeP says:

    Surprinzator desi am vazut de atatea ori reclama la TV si desi comand destul de mult online, nu am stiut ca au atatea beneficii, destul de interesant si mai facut foarte curios.

  2. Gasescu says:

    Deși abonamentul Genius are avantajele sale de necontestat, deocamdată eu nu cheltui destul de des bani pe eMag pentru ca acesta sa-mi arate beneficiile …

  3. Darius says:

    Un mare dezavantaj este ca, stiind ca ai transport gratis si toate avantajele de mai sus, cumperi mai mult. Mult mai mult. Dar e si ok. Acum toate hypermarketurile au siteuri. Poti usor prospecta piata si sa vezi unde iesi mai ieftin. Eu chiar in seara asta am pus comanda la emag prin genius de detergenit, cafea si consumabile pt case si am iesit cu cel putin 50 lei la un cos de aprox 400 lei mai ieftin decat la carrefour…

  4. Mihai says:

    Poate fi înșelător Emag Genius in cazul comenzilir de la partenerii din Marketplace. Acestia,pot de exemplu sa nu ofere posibilitatea returului la easy box, dar nu poți afla asta dinainte..

  5. Nu stiu daca e chiar inselator. Insa e un feedback bun pe care il poti oferi daca le esti client.

Comentează