MANAFU*

Abonamente Evensys

5 motive pentru a testa gratuit Genius de la eMAG timp de 3 luni

Pentru cei nerăbdători să primească repede comenzile. Pentru cei care au programul mereu dat peste cap și ratează vizitele curierilor. Pentru cei care vor opțiuni de livrare și retur extinse ca „în afară”. Pentru oameni practici, chiar ușor zgârciți, care pun preț pe orice leu economisit. Pentru ei și pentru toți cei care nu mai pierd timp prin magazine și cumpără mai rușor online, există Genius, serviciul premium lansat de eMAG acum mai bine de un an. 

Experiența mea personală e grăitoare. Am plătit 99 de lei pentru eMAG Genius și am economisit deja 113 lei în 6 luni. Deci merită. Poți să te convingi singur, testând gratuit serviciul timp de 3 luni, pentru 7 achiziții pe eMAG. Practic, transportul celor 7 comenzi ar acoperi costul abonamentului anual Genius. 

Nu ai ce să pierzi cu Genius, iar pe eMAG găsești cel mai mare și mai variat catalog de produse din România. De la obișnuitele electronice și electrocasnice la haine, încălțăminte, accesorii, băuturi, cosmetice, decorațiuni, produse de îngrijire personală, de curățenie, grădinărit sau pentru copii etc.

De ce să folosești Genius de la eMAG

Ai livrare rapidă – O comandă plasată de luni până vineri, chiar și seara târziu, este livrată a doua zi. În București, achizițiile făcute până la 12:30 sunt livrate în aceeași zi. 

Ai transport gratuit la easybox – Ridici de la cel mai apropiat easybox produsele livrate de eMAG și de partenerii care au badge-ul Genius.

Ai o perioadă de retur extinsă – Membrii Genius beneficiază de o perioadă de retur gratuit extinsă până la 60 de zile, față de cele 14 zile asigurate legal.

Ai transport gratuit la livrarile acasă – Dacă plasezi o comandă de minimum 100 de lei pentru produse livrate de eMAG, o primești gratuit acasă. 

Ai retur magic, cu banii instant pe card – La returul produselor vândute de eMAG prin easybox, primești instant banii înapoi pe card.

În plus, în perioada de încercare gratuită, ai la dispoziție 3 vouchere ce îți acorda discounturi de 10% la câte o comandă din categoriile Fashion (îmbrăcăminte, încălțăminte și articole sport), Casă (casă, grădină sau proiectele tale de bricolaj) sau Esențiale (precum băuturi, cosmetice, produse de îngrijire personală sau de curățenie). Voucherele vor fi disponibile în coșul tău și pot fi utilizate doar în perioada de încercare pentru o singură comandă.

Important de reținut. La expirarea celor 3 luni de testare gratuită sau după plasarea celor 7 comenzi incluse, se face trecerea la abonamentul eMAG Genius 12 luni. Cardul folosit la activarea perioadei de test va fi debitat cu costul unui abonament anual Genius,  cu 99 lei adică. Dacă nu ți se potrivește, poți renunța înainte de finalizarea perioadei de încercare gratuită. 

Serviciul este disponibil în prezent în 42 de orașe și alte 353 de localități.

Testeaza Genius gratuit pentru 3 luni. Click aici!

Comentează