MANAFU*

Abonamente Evensys

De Crăciun, Vodafone aduce bucurie copiilor din centrele de plasament

În luna decembrie 2021, un euro pentru fiecare tranzacție (abonament nou și reînnoire de abonament) realizată de clienții Vodafone de mobil, internet și televiziune este redirecționat pentru achiziționarea de echipamente digitale pentru copiii și tinerii din case de tip familial și centre de plasament.

Prin această inițiativă, Vodafone își propune să doteze cu echipamente (tablete, laptopuri) și servicii de Internet mobil 141 de case de tip familial și centre de plasament din București și 23 de județe ale țării

„La Vodafone, credem în șanse egale la un viitor digital pentru toți și e parte din misiunea noastră să facilităm accesul la tehnologie celor care au cea mai mare nevoie de ea. Le mulțumim tuturor clienților care contribuie prin serviciile Vodafone pe care le folosesc la a crea magia Crăciunului pentru copiii instituționalizați”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Casele de tip familial și centrele de plasament implicate în proiect deservesc un număr de peste 1500 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 26 de ani. Proiectul este inițiat și susținut financiar de Vodafone România și este implementat cu sprijinul Fundației Vodafone România, al Fundației Hope and Homes for Children România și al Asociației SOS Satele Copiilor România.

Tags: ,

Comentează