MANAFU*

Abonamente Evensys

Să nu uităm de Generația Covid

Tinerii din întreaga lume s-au confruntat cu provocări fără precedent din cauza crizei COVID-19. Chiar dacă adulții nu văd importanța lucrurilor precum primele întâlniri, balul de final de an, zilele de naștere semnificative și ceremoniile de absolvire, pandemia i-a făcut pe tineri să simtă lipsa evenimentelor esențiale ce au loc înainte de a ajunge la maturitate.

Mai mult de 1 din 5 tineri consideră că cea mai mare provocare a generației lor este pierderea experiențelor fundamentale, cum ar mersul la școală fizic și evenimentele sociale. În plus, 50% dintre ei spun că societatea a fost atât de preocupată cu protejarea celor bătrâni încât a neglijat să acorde prioritate și tinerilor – o atitudine care poate genera resentimente pe termen lung.

De remarcat că 72% dintre tineri nu cred că o diplomă universitară este esențială pentru succesul în viață, iar două treimi ar fi dispuși să câștige un salariu mai mic în schimbul unei flexibilități. Generația tânără își dorește schimbarea și o dorește acum.

Comentează