MANAFU*

Abonamente Evensys

Românii în social media (2021)

Social media își continuă ascensiunea la nivel mondial și în România deopotrivă. Cred că o simțim cu toții. Am fost în ultmii doi ani mai prezenți și mai conectați pe rețelele sociale. Ne-o arată și raportul global compilat de We Are Social și Hootsuite, ce oferă o imagine de ansamblu a evoluției Internetului, social media și comerțului online în peste 40 țări din lume.

La finalul anului trecut, în țara noastră erau 13,3 milioane de utilizatori de social media, reprezentând 69,7% din populație, în creștere cu 10% față de 2020, când erau 12 milioane de utilizatori. Este cea mai mare creștere a numărului de persoane devenite active în social media de până acum, din informațiile mele. Alte date interesante găsiți în selecția din imaginea următoare.

Vino la Big Idea Conference 2022!

Pe 25 februarie, ești invitat la Big Idea Conference, un eveniment premium care va aduce în prim plan tactici verificate, studii de caz importante și idei relevante, care îți vor da cu siguranță o doză de inspirație binevenită la început de an. Pune-ți la punct strategia de publicitate și marketing pentru 2022. Înscrie-te acum pentru a urmări transmisiunea live sau pentru a participa în sala de conferință. Participarea este gratuită. Detalii pe www.bigidea.ro.

 

8 comentarii

  1. vali says:

    unde e imaginea?

  2. Nu s-a incarcat?

  3. vali says:

    pe firefox merge, pe chrome nu apare.

  4. Ionut says:

    Recent am trecut prin raportul de la Hootsuite digital 2022 global overview si ma bucur ca am dat peste o sinteza scurta.

  5. Foarte ciudat!

  6. Deci tot romanul are cont de social media acum, unii au cate 5 se pare :))
    Nu cred ca este un lucru bun pentru populatie, e bine totusi ca stim unde sa ne facem reclama eficient

  7. Oricum multe din conturi sunt false.

  8. […] la Internet. Urmariți asteriscul din explicațiile cifrelor. Articolele din anii trecuți sunt aici și […]

Comentează