MANAFU*

Abonamente Evensys

Cele mai inedite și importante oferte de Black Friday sunt așteptate la eMAG, pe 11 noiembrie

An de an, eMAG dă ora exactă de Black Friday în România. Fără îndoială. Încă de la primul său eveniment de reduceri, de mai bine de 10 ani, cel mai mare retailer online de la noi și-a surprins clienții cu oferte inedite și mai ales importante. O va face și în acest an, cu un „arsenal” bine pus la punct.

Black Friday la eMAG va fi doar o singură zi, pe 11 noiembrie.

Cele mai dorite produse de Black Friday sunt în România: electrocasnice mici, televizoare, telefoane mobile, haine și frigidere. Aici vor fi multe discount-uri bune și multe oferte. Însă eMAG pariază și pe alte categorii, precum auto-moto, servicii medicale, ceasuri și bijuterii de lux, jucării, produse pentru casă și grădină, cafea, băuturi alcoolice, dar și carne de porc, aur, mașini și chiar un velier.

Ca și în alți ani, am acces, înainte de ziua de vineri, la o serie de oferte din catalogul eMAG. De data aceasta, am ales câteva exemple inedite:

Bicicleta fitness KONDITION WB-810, volantă 3 kg
Preț de bază 999,99 lei Preț Black Friday 399,99 lei Discount -60%

Pachet chiuveta granit Pyramis Bellissima + Baterie, 760×440 mm, cuva reversibila, montare pe blat, valva pop-up, Sand Beige
Preț de bază 999,99 lei Preț Black Friday 449,99 lei Discount -55%

Laptop Lenovo IdeaPad 3, Intel Core i3, 15.6″ Full HD
Preț de bază 1.499,99 lei Preț Black Friday 999,99 lei Discount -33%

Tigaie Wok Tefal, Thermo-Signal, 28 cm
Preț de bază 129,90 lei Preț Black Friday 49,99 lei Discount -61%

Pachet 2x Bere blonda Ursus Premium, 24 x 0.33l
Preț de bază 145,98 lei Preț Black Friday 72,99 lei Discount -50%

Aici vei găsi cele mai bune preturi

Cum prinzi cele mai bune reduceri?

Înainte de Black Friday, îți recomand să te înscrii la newsletter-ul eMAG, apoi să descarci aplicația mobilă (de multe ori acolo apar primele oferte) și la final să îți faci o listă în Favorite cu produsele dorite. Tine cont și de faptul că multe oferte sunt reînnoite peste zi și că eMAG te poate anunța dacă există disponibilitate pentru produsele din Favorite.

Recomandarea mea: Abonament Genius Gratuit!

Genius este un program de fidelizare, aș spune eu, propus clienților sub forma unui abonament pentru livrări gratuite. A pornit alături de eMAG și ulterior a fost extins pentru platformele Fashion Days, Tazz și Freshful. Așadar cu un singur abonament ai livrare gratuită în 4 locuri.

De Black Friday, eMAG are o ofertă și pentru Genius. Plătești un abonament pentru un an (99 lei) și primești vouchere de 25 de lei pentru cele 4 platforme amintite. Practic, ai Genius gratuit. Oferta e valabilă între 7 și 13 noiembrie.

Nu mai spun de faptul că Genius te ajută să economisești. De pildă, eu am de 2 ani abonamentul și am economist 765 de lei din costurile de transport, pe care le-aș fi plătit în mod normal dacă nu aveam Genius.

Comentează