MANAFU*

Abonamente Evensys

Inca o retea sociala se lanseaza pe piata

Via LinkedIn si apoi Facebook, am aflat dimineata de lansarea in Romania a retelei de socializare SiteTalk. Site-ul nu ofera detalii relevante despre proiect, asa ca poate vom afla mai multe dupa evenimentul de lansare programat pe 13 martie. Merge cineva?

11 comentarii

  1. Inca o retea sociala ?
    Ce ar putea aduce nou si de interes ?

  2. Am primit si eu comunicatul si mi-am zis ca fara extrem de multi bani n-o sa faca nici o treaba! 🙂
    dar, ca sa fim baieti buni, trebuie sa le uram succes! 🙂
    marius

  3. Daniel ION says:

    Ironic ca folosesc LinkedIn pt promovarea evenimentului.

    Iar formularul de inregistrare e brutal si nemilos, in conditiile in care pentru a incuraja inregistrarea in ziua de azi, mai ales intr-o versiune pre-launch, se cere cel mult user/email si o parola.

    Si asa cum ai zis ai aflat via LinkedIn si Facebook…
    Q.E.D.

  4. Uite ce am gasit in mail – via Facebook – inca de anul trecut:

    Talk Site este un site multifuncţional, multi-lingvistic, o platformă socială de reţea (similară cu Xing, Facebook, Twitter, MySpace, hi5, Netlog etc.), care va lega toţi oamenii din întreaga lume pentru a comunica intre ei.

    Pe lângă funcţiile clasice ale unei reţele sociale, cum ar fi download de muzică, bloguri, forumuri, chat, fotografii, e-mail, mesagerie privată, oferă capacităţi de căutare, site-ul unde poţi găsi orice informaţie necesară.

    SiteTalk conectează educaţia cu industria, telecomunicaţiile, serviciile financiare, serviciile bancare on-line, de călătorie şi de wellness, Investor Club, jocuri, Poker24 şi contactele de afaceri din întreaga lume într-un singur portal.

    SiteTalk este o piaţă internaţională pentru contacte rezidenţiale şi comerciale, Bulletin board, o piaţă a locurilor de muncă, imobiliare, evenimente, catalog web şi motor de căutare a membrilor.

    Un alt punct luminos pe SiteTalk este catalogul de evenimente, aici veţi găsi evenimente accesibile pentru toate gusturile, de exemplu: Ferrari schi, kiting de zăpadă, scufundări, zboruri cu parapantă, canotaj, A Knight’s Tale, zboruri cu elecopterul, plimbări cu cămila, plimbări cu buggy, masaj Ayurvedic, masaj shiatsu, Wellness …

  5. Alta frate? Abia astept sa vad ce o sa aduca nou. Cata creativitate pot avea oamenii astia…

  6. neagaoleg says:

    sitetalk va oferi capacități de căutare?
    interesant cum se va conecta educatia cu diferite ramurile industriale!

  7. La prima vedere, nu prea ii vad bine. Cine sta sa complete un form imens la register? Bad usability…

  8. Chiar azi vorbeam cu Costin de la Refresh.ro despre ei, am citit niste pareri despre platforma, cum ca va fi prima retea sociala “web 3.0” … acum citind ce-ai primit pe mail, cu jocuri, cu nebunii….deja mi s-a dus curiozitatea 🙂
    E usor sa lansezi o platforma dintrasta, costurile sunt sub 2000 de euro daca folosesti platforme comerciale, beleaua e ca pur si simplu nu oferi nimic in plus. Ei vin cu o platforma custom si au facut un micut buzz, dar…pana nu vad clar un avantaj din inregistrarea la ei nu-mi bat capul cu formularul acela…acum ca sa glumim putin, nu cred ca vor avea nici pitzis pe acolo :))

  9. siginutz says:

    Nu înţeleg, dacă tot există Facebook-ul care e aşa uriaş deja, de ce se mai chinuie cu acelaşi fel de site-uri… plus ca formularu ala…ooo doamne.

  10. Iudit Kovacs says:

    Bine v-am gasit pe toti , aici. A mai trecut un an, si va spun ca SiteTalk, a adus pentru utilizatori ce a si promis. Este unicul site social, care rasplateste membrii, pentru ca isi invita prietenii, printr-un program de fidelitate generoasa, care le aduce un venit pasiv constant saptamana de saptamana.

    Da, Facebook e urias, dupa 7 ani de dezvoltare, care este si o uriasa afacere datorita utilizatorilor activi. Este acolo cineva cointeresat material, pentru ca si-a invitat prietenii, saptamana de saptamana? Eu nu cred.

    Doriti sa aveti propria afacere din construirea unui nou brand de site social, si asta se poate. Daca doriti sa cunaosteti modalitatea, contactati-ma, si eu sunt aproape pe toate site-urile sociale . Va garantez ca am cu ce va surprinde.

  11. Traian says:

    Da :-/…ce sa spunem! Uitati aici un care nu face zgomot dar care prinda la publicul…www.informatiiprofesionale.ro

Comentează