MANAFU*

Abonamente Evensys

Rezultatele RoTwitter Survey 2010

Desi nu creste ca Facebook, Twitter are partea sa de hype si in Romania. Rezultatele initiativei “RoTwitter Survey” vin sa confirme acest lucru. Ma intreb acum daca o campanie TV in care sa se vorbeasca despre Twitter ar avea acelasi efect ca in cazul Facebook. Ma rog, poate Twitter nu este chiar pentru toata lumea.

In luna februarie am sondat opiniile oamenilor activi pe Twitter, solicitand mai multe raspunsuri intr-un chestionar. Au raspuns 786 de oameni. Un numar impresionant, as zice. Le multumesc tuturor.

5 comentarii

  1. INfinit says:

    slide-ul #16 are chart-ul de la slide-ul #15 😛

    (delete comment)

  2. Eduard says:

    Ce rapid a devenit raspandit Twitteru..

  3. Monica says:

    Imi place mult initiativa, dar as lucra la felul in care prezinti rezultatele. Incearca sa folosesti Office 2007/2010, graficele arata mult mai bine, poti sa definesti o schema de culori pe care s-o folosesti in toata prezentarea etc. Si fontul din legende trebuie sa fie mai mare, e greu de citit. Ar fi multe de imbunatatit, bafta in continuare!

  4. carmen says:

    doar 1% din cei intervievati scriu/’citesc mesajele pe Twitter de pe telefonul mobil? Interesant….credeam ca procentul e mult mai mare…sau cel putin ar trebui sa fie tinand cont de profilul platformei.

Comentează