MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce spune lumea despre frumusetea naturala

Am incheiat recent sondajul “Manifestului pentru frumusetea naturala“. O sa va impartasesc din rezultate un pic mai jos. Vreau doar sa spun ca mi s-a parut buna ideea celor de la Nivea de a promova gama Natural Beauty in social media prin “activarea” unui grup de barbati (din care am facut si eu parte).

Si ca sa vedeti mai bine efectul campaniei va invit sa cititi ce au scris “colegii mei” despre frumusetea naturala: Cabral, Dragos Bucurenci , Bobby Voicu, Mihai Dobrovolschi, Ionut Oprea, Oliver Simionescu si Adrian Ciubotaru. Eu am scris aici.

Ma gandesc acum ca am inceput sa fiu blind la tot ce este flashy in jurul meu. Ignor deja bannerele online, chiar si acele aglomerari de imagini care sufoca homepage-urilor marilor site-uri, nu ma mai atrage niciun mesh de pe Unirea si in curand voi trece usor si peste puternicul ecran de pe Cocor.

Ce vroiam sa spun este ca tot ce este in exces vizual incepe sa nu mai aiba efect, ba chiar dimpotriva, sa fie considerat exagerat, dizgratios. Si cred ca nu sunt singurul, nu-i asa?

Revenind la sondajul manifestului, pot spune ca s-a bucurat de o participare foarte mare. Peste 5200 de persoane au completat sondajul pe blogurile din campanie. Si daca ma uit la rezultate (le vedeti mai jos integral), optiunile majoritatii au fost si optiunile mele.

Comentează