MANAFU*

Abonamente Evensys

Tu cum iti incarci bateriile?

Varta m-a provocat sa spun cum imi “incarc bateriile”! Hmmm… O intrebare dificila pentru un om care muncesc destul de mult. Mi-ar placea sa ma dau cu masina pe coclauri si sa fotografiez pasari. Sau sa vizitez cetati! Ori sa merg cu bicicleta. Toate astea le fac niste oameni pe care eu ii cunosc si ii apreciez.

Mie de cele mai multe ori ideile noi imi dau energia necesara. Sa mai fac un eveniment inedit, sa mai initiez ceva pe Internet. Poate suna ciudat pentru multi, dar chiar asa se intampla de cele mai multe ori. Dar cum e vara acum, mi-am propus sa imi incarc bateriile cu lucruri marunte si placute. Si cu cateva calatorii.

Cand spun lucruri marunte ma gandesc la o plimbare in parc cu bicicleta. E o senzatie deosebita pentru unul ca mine care nu se da aproape niciodata jos din masina. Sau poate fi un frappucino servit dimineata la Starbucks pe terasa, cand inca nu s-a strans lumea la mall. Si in general orice moment in care stai locului, te opresti din agitatie si iti eliberezi mintea de planuri, task-uri, to do lists etc.

Tu cum iti “incarci bateriile”? Cum iti iei doza de energie?

Raspunde la aceasta intrebare in comentariile acestui post si poti castiga un iPad. De fapt, poti raspunde pe blogul tau, pe Twitter, Facebook sau YouTube sau Trilulilu. Poti scrie un text sau inregistra un clip ori trimite o imagine. Varta pune la dispozitie mai multe cai de a inscrie raspunsul tau pentru a castiga cel mai ravnit gadget al momentului, alaturi de un zbor cu avionul, un salt cu parasuta si multe alte premii din partea brandului.

Intra pe blogul “Incarca-ti bateriile!“, in sectiunea concurs, si urmeaza sugestiile de acolo. Poti intra cu pana la trei raspunsuri in concurs daca esti mai energic de felul tau.

UPDATE: Inscrierile in concurs s-au incheiat!

FOTO: BENSONKUA

16 comentarii

  1. Victor says:

    Am un încărcător pentru telefon peste tot (acasa, la muncă, în maşină) şi 1 încarcător de acumulatori de toate tipurile acasă.
    🙂

  2. Constantin says:

    Io ma arunc in vid. 🙂

  3. muntele…simplu cuvant cu senificatii aparte…..energia akolo o gasesti…

  4. Alina says:

    Un om care munceste destul de mult…

  5. BuLLy says:

    Chiar daca suna aiurea, eu daca merg in club chiar ma relaxez, ma destind, ma rup de griji, de lume, intr-un cuvant- de Realitate… Si un alt mod, jucand un volei:):D

  6. DeFolos says:

    din pacate nu se poate prea des, dar daca as putea… mi-as incarca in fiecare zi bateriile in Padis… cunoscatorii stiu de ce 🙂

  7. mi-am incarcat destul bateriile, cam un an, acum la muncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

  8. Costin says:

    Pentru a-mi incarca bateriile eu am facut o buba acum 2 ani, de ziua mea. Mi-am cumparat o motocicleta scumpa si frumoasa, alaturi de care nici ca imi mai pasa de ceva. (http://www.ecostin.com/wp-content/uploads/2009/08/suzuki_munte.jpg)

    Concediile din ultimii 2 ani le-am facut “pe mobra”. In 2008 am fost in Grecia, pe Thassos, iar 2009 in Bulgaria, in munti. Senzatia este unica, Intruderul de 1800 fiind un deliciu pe autostrazile din Europa.

    Iar urmatorul pas pentru bateriile mele va fi un Honda Goldwing, insa nu vreau sa sfidez chiar asa de mult criza financiara. Astept o redresare a situatiei (e vreo 25k euro!) 🙂

  9. Dan says:

    Cel mai bine imi incarc bateriile facand Taijiquan sau Chi kung, plimbandu-ma prin vreun parc sau cu un shake de banane, afine si alte bunatati! Sau stand de vorba cu oameni optimisti si pozitivi, cum sunt colegii de la NLP sau multi din prietenii noi pe care mi i-am facut!

    De asemenea, ma simt intotdeauna mia bine cand am reusit sa ajut pe cineva sau sa produc o schimbare pozitiva.

  10. Ioan Nicut says:

    Lucrez în grădină, tund trandafirii, iarba, îmi plimb câinele, întrețin cascada pe care o am, sap la rădăcina pomilor.
    PS. O să-mi cumpăr o chestie solară și un adaptor ca să îmi încarc bateriile green…

  11. Alexandra says:

    O zi cu soare,verdeaţă,puţin vânt şi câteva frunze. Mă plimb liniştită pe malul lacului alături de cel mai bun prieten al meu.Departe de griji,bârfe,răutaţi. Sau poate o zi mohorâtă,puţin răcoroasă,o carte bună,ciocolată caldă şi muzică dulce in surdină. Singură,doar eu cu gândurile mele,cu miile de regrete înăbuşite,cu tonele de planuri pe care le fac pentru ziua următoare în care va trebui să infrunt din nou rutina sau poate pentru anul ce vine sau pentru anii ce vor trece leneşi sau grăbiţi prin viaţa mea.În fond ce contează unde sunt,atât timp cât sunt liniştită,relaxată,cu mintea limpede si cu inima liberă. Zilele astea mereu le-am numit mici ” aventuri” in lumea odihnei. În felul asta reuşesc să-mi încarc bateriile. Însa astfel de “încărcări ” nu ţin mult,a doua zi stresul,inevitabil îşi face loc in mintea mea şi ma doboară ca pe o inamică care trebuie pusă la pământ, pentru că în caz contrar risca să-i molipsească şi pe ceilalţi cu bună dispoziţie. Adevăratele mele aventuri,în care îmi încarc cu adevărat bateriile sunt doar alături de prieteni,in locuri noi,necunoscute,misterioase. Alături de ei pot ajunge oriunde,pot face orice,pot fi oricine. Obstacole.. când suntem împreună nu exista. Ultima mea evadare din cotidian a fost săptamana trecuta şi chiar mi-am incarcat bateriile. Chiar simţeam nevoia,după o perioadă destul de grea la liceu. Am terminat cu bine anul ( am luat premiul I :D, nu că m-aş lăuda) şi aşa ca un fel de răsplată duminică m-am trezit in gară alături de prietenii mei gata să pornim spre munte. Zis şi facut! Am ajuns,ne-am cazat şi dupa ce mi-am cumpărat o grămadă de baterii pentru aparatul foto am urcat cu prietenii la Babele şi ne-am hotărât să ne întoarcem pe jos. Să mai luăm o gură de aer proaspăt,să ne limpezim gândurile,inima si surpriză ne-a prins ploaia de doua ori. Ne-am udat până la piele,am intrat prin toate noroaiele,am cântat,am râs, am facut patru ore pe poteci de munte. A fost genial! Ne-am încărcat cu adevărat bateriile!! Apoi toată noaptea am dansat,am băut,am mâncat,am ras. Aş vrea să-mi încarc mereu bateriile aşa! Vă doresc tuturor astfel de amintiri. Iar acum că a venit vacanţa aş vrea să-mi găsesc ceva de lucru,ca să îmi si descarc bateriile :)) . Între timp ajut prin casă,dansez,citesc si râd pentru că viaţa este prea scurta ca să fim trişti. Şi vă doresc tuturor o vara specială,plina de lucruri frumoase si bucurii.

  12. iorga says:

    HELLOOO,
    sunt O VARTAAA!

    Mi-am incarcat instantaneu bateriile DATORITA VOUA, cand am vazut tema concursului, astfel incat am decis pe loc sa particip si sa castig. N-ai cum sa nu te incarci cu energie si sa nu fii entuziasmat la asa provocare, la asa concurs. Ma simt superb, ma simt ca o racheta care e gata de lansare ( cu adrenalina maxima , mai ales la gandul ca poate voi castiga si eu ceva; ar fi primul meu castig la vreun concurs si de fiecare data cand imi voi aduce aminte ca am castigat, imi voi incarca bateriile ,,full-charged”.
    Povestea mea de energizare este simpla dar frumoasa:
    1. Imaginea atasata reprezinta tabloul meu cu vise pe care vreau sa le ating. Este angajamentul meu ca voi lupta pentru realizarea viselor mele, pentru libertate, pentru timp de calitate cu cei dragi, independenta financiara etc.
    De fiecare data cand privesc tabla cu scopuri, simt cum prin vene curge energie pozitiva, care imi da putere si care ma motiveaza sa lupt ca o leoaica pentru a le indeplini.
    De cate ori privesc tabla, ma simt responsabila de viata mea si atunci imi dau seama ca n-am cum sa trisez, chiar daca sunt dati cand sunt obosita, cand nu mai am atata energie, caci bateriile s-au descarcat . Dar simplul fapt de a o privi imi aduce aminte si imi spune: Chiar vrei sa renunti la visele tale, Loredana? si atunci, iau foc si merg mai departe cu viteza a v-a.
    Nu vreau o viata modesta, am dreptul la una extraordinara, nu vreau datorii ci independenta, nu vreau la gratar cu ”prietenii” ci pe plajele lumii cu oameni de calitate. ( ma instruiesc personal foarte mult, devorez orice site de educatie financiara, dezv. personala – asa am ajuns sa vad si promo de la Varta – pe site-ul https://www.manafu.ro ).
    P.S. partea stanga din tabla cu vise, cuprinde obiectivele pe care doresc sa le indeplinesc pe termen mediu iar partea dreapta modalitatile prin care le pot realiza prin afacerea pe care o dezvolt.
    P.S. Pe tabla viselor, puteti vedea ca am trecut inca de cand s-a lansat tableta IPAD faptul ca mi-o doresc foarte mult. M-am indragostit de ea pe loc si daca este sa fie a mea , voi avea bateriile incarcate la maxim de cate ori o voi folosi, o voi vedea si voi spune la altii. Visele pot deveni realitate ! Ar fi o minune pentru mine sa se intample asa.
    2. Intrucat imi place sa fiu tot timpul activa, energica, apelez si la pietrele pretioase sa ma incarce cu energia lor si sa-mi intareasca:
    Loialitatea
    Onoarea
    Respectul
    Entuziasmul
    Daruirea
    Aspiratiile
    Nostalgiile
    Amintirile,
    acestea simbolizand tufa de lauri , etimologia numelui ce-l port.

    3. Pentru mine, viata cu tot ce ma inconjoara e o sursa de energie fabuloasa. O iubesc si incerc sa nu ma las prinsa in labirintul realitatilor pesimiste. http://lorddiamond.wordpress.com/secretele-succesului/

    P.S. Montajul video va releva o parte a personalitatii mele si sper sa va incarce cu energie pozitiva la fel cum ma incarca pe mine.

  13. Darius says:

    Intodeauna cand doresc sa imi incarc bateriile , creez , ceea ce fac mai tot timpul si astfel am aproape intodeauna “bateriile” incarcate la maximum !Creeand ma refer , la desen , ador desenul si fac orice chiar daca initial pot incepe cu o mazgaleala , intodeauna ma simt bine desenand si bateriile mele nu au cum sa fie nicicand complet descarcate. Alte moduri ar mai fi lectura unei carti bune , care ma duce mereu pe un alt taram , taram pe care il vad in imaginatie pana la cele mai mici detalii Ador lecturarea cartilor si impreuna cu desenul si pictura se potrivesc de minune , in ultima vreme aceste 2 medii sunt foarte prezente deoarece sunt digitale!Alt mod de incarcare a bateriilor este ascultarea muzicii , dar asta spune cam toata lumea, locuiesc la casa si mai ales in aceasta superba perioada a anului (desigur cand nu sunt ploi si inundatii cum tot vad la tv) este de ajuns sa ies afara si sa ma destind cateva minute sau cateva zeci de minute, sa ma plimb prin gradina care roieste de viata si la propriu si la figurat , si sa privesc si sa pasesc prin livada incarcata de poame si sa ma asez la umbra copacilor ascultand muzica naturii !
    Privesc intodeauna cerul si ma bucur de fiecare pasare ce o vad trecand gratioasa prin vazduh, imi doresc sa zbor, si intr-o zi voi reusi , cine stie poate imi fac si eu aripi ca Icar , cu totii stim povestea lui dar macar el a avut cateva momente bune in care a fost cu totul si cu totul liber si cat mai aproape de soare , totusi el nu si-a incarcat suficient bateriile pentru a putea ateriza in conditii optime :)!
    Iar ceva ce , daca am omis pe site-ul varta sa scriu 🙂 nu inseamna ca nu ma gandesc in fiecare clipa , este de ajuns sa ma gandesc la ea si “bateriile” imi sunt 1000% + incarcate Ea stie ca numai la ea ma gandesc :-*:-*:-*
    A si sa nu uit , pentru incarcarea bateriilor folosesc un incarcator pe care il pun la priza si il las sa faca ce stie el mai bine 🙂

  14. iorga says:

    De cand eu (‘’ Varta ‘’) m-am nascut, (1887)

    Mult timp a trecut…

    Chiar de am peste 100,

    Energia ma ajuta .

    Eu de mic am tot umblat,

    Multe tari am vizitat

    Si la Pol n-am inghetat (1896)

    Ci din contr-am luminat

    Eiii, si prin aer am zburat

    Giganti am alimentat, (1935)

    Chiar pe Luna am calcat (1969)

    In istorie am intrat.

    Cand maricel m-am facut,

    Eu Everest am vazut (1966)

    E frumos, n-ai ce zice,

    Insa VARTA il invinge !

    Acum sunt un campion,

    Iubit si apreciat,

    In lume respectat .

    🙂

    Ca sa nu raman in pana de energie, am grija sa iau o VARTA cu mine ! 🙂

    Ma energizez fiind creativa, originala, invatand de la Donald Trump cum sa gandesc ca un campion, cum sa fiu un star ca Angelina Jolie, cum sa actionez de la G. Bush , cum sa gatesc ca Jamie Oliver, cum sa ma dezlantui de la Tudor Chirila, cum sa fiu o sotie interesanta de la sotul meu.

  15. SUNT HAPPY HAPPYYYYY

    Atat de mult mi-ati incarcat bateriile cu acest concurs, incat tot timpul ma gandesc ce frumos o sa fie cand ma veti anunta ca am castigat. Voi da petrecere mare mare , voi spune la toata lumea ce frumos mi-a schimbat Varta viata, cat de fericita sunt si voi incarca si pe altii cu energia mea!

    faptul ca se indeplineste acest vis pe care il am la vedere pe tabla cu vise, imi da putere sa lupt si pt celelalte cu si mai mare tarie si forta. Va multumesc pt imbold! Intrucat IPAD-ul il voi folosi in mod special in promovarea proiectului pe care il dezvolt, inseamna ca voi ma veti face pe mine fericita dar si pe alte sute de persoane cu care ma intalnesc si pe care le ajut sa duca o viata mai buna.

    gandul ca voi tine in brate IPAD-UL ma entuziasmeaza atat de tare, incat as fi dispusa la inca o provocare din partea voastra numai sa-l castig. o sa-l si pup cand o sa-l am, atat de mult mi-l doresc!

    Pentru voi cum a fost cand v-ati dorit un lucru atat de mult si visati sa-l primiti ( de la Mos Craciun, parinti, etc). Simtiti acea nerabdare, acea stare de bucurie? Cum v-ati simtit cand surpriza a devenit realitate?

    Eu va doresc ca toate visele sa devina realitate, doar sa le puneti la vedere si sa luptati pt ele!

    Mult succes!

    Va imbratisez cu drag,

  16. Energy says:

    La noi e simplu, ne incarcam bateriile prin haz de necaz. Am pornit un pariu cu colegii despre cat timp va trece pana la urmatoarea ciopartire de salariu. Invingatorul ia totul! Mai avem unul in legatura cu urmatorul procent de taiat.
    Suntem foarte optimisti asa ca n-am pus pariu despre cine scapa pana la sfarsitul anului. Un iPad ne-ar ajuta sa ne calculam mai bine sansele.