MANAFU*

Abonamente Evensys

Cu Naumovici la o bere!


Am baut prima bere cu Bogdan Naumovici, cred, in ’98. A dat-o el, ca lucra deja la Leo Burnett, iar eu eram student. De atunci ne-am tot vazut la bere si discutii in diverse ocazii. Despre publicitate, fireste! Mi-am adus aminte de istoria noastra vazand in premiera spotul Ciuc in care Bogdan ne spune de ce ii place lui berea. Il vedeti si voi mai sus. Ce parere aveti?

28 comentarii

  1. Costin says:

    Fun :-))))))))))

  2. Piticu21 says:

    trist … chiar trist.

    adica pana si ala de final era cu prietenul costel imaginar … hai maaa …. si el bea pentru gust.

    […] continut picat la filtrul de cenzura,aplicat pentru a nu destabiliza piata de publicitate, vizibil bineinteles pe blogul personal.

  3. Apăi nu știu ce să zic. Chiar așa model de luat o ajuns Naumovici?

  4. Haotik says:

    Daca e cu Bogdan e o reclama buna clar. Mi-ar place sa-l cunosc odata.

  5. Da. Nu-l cred.

  6. Emil says:

    Cred că putea să fie o reclamă ceva mai profesionistă. Oricum cred că este făcută mai mult pentru online sau cine ştie poate dau de ea şi pe tv.

  7. Naumovici, un artist in felul lui…si in felul nostru al celor ce il privim prin ceea ce face….nu de alta dar nu suntem asa norocosi ca tine sa iesim cu el la o bere 🙂

  8. Reclame Tv says:

    Cu tot respectul pentru Bogdan Naumovici, noua reclama Ciuc care se difuzeaza pe tv este mai buna. Desi ideea si textul sunt asemanatoare, executia este mai profi.

  9. Adela says:

    Chiar ma intrebam cand mai apare Bogdan Naumovici pe la TV. Mai ales ca l-am vazut de curand in postura de moderator la ZileleBiz si asta mi s-a parut ciudat 🙂
    Trebuie sa recunosc insa ca nu ma asteptam sa il vad iarasi in postura de “actor”.
    E haios spotul, dar si mie sfarsitul mi se pare cam… “rasuflat”. Si stii cum e, berea rasuflata nu are un “gust” prea bun. 😉

  10. Robert says:

    :)) Asta-i ca anti-reclama de la audi cu brelocurile.
    Totusi mi se pare prea simplu finalul; ma asteptam la ceva mai amuzant venind de la Naumovici

  11. Iuliana167 says:

    Foarte Tare!!!

  12. BTM says:

    GENIAL!
    Am avut placerea sa lucrez cu Bogdan Naumovici la o serie de spot-uri pentru “Sport.ro”. Un regizor iesit din tipar, unul care doarme la propriu intre doua cadre, dar care iti scoate un produs final de nota 10.

  13. Radu says:

    Sincer, nu imi prea place. Nici berea, nici reclama…ma asteptam la ceva mai tare.

  14. Uirebit says:

    Ideia este interesanta ( ca spot publicitar ), insa filmul e un pic cam lung pentru un spot.
    Nu stiu daca cei de la Ciuc isi permit sa plateasca 45 de secunde la cat de mult i-au scazut vanzarile in sezonul rece.

    Auzi la el … ” O bea pentru gust”

    Eu unul o beau ca sa ma imbat mai repede.

  15. ValentinC says:

    E un pic de caterinca! :))

  16. dragos bunea says:

    avand in vedere ca sunt fan al lui Bogdan Naumovici si ca oriunde ii fata imi aduc aminte doar de batman, batman si ma apuca rasul instantaneu, pot spune ca e un spot simplu care nu incearca sa te faca sa crezi ci pur si simplu iti spune ca berea-i buna. Nota 9!

  17. Ioana Rata says:

    Subscriu, “fan” Bogdan Naumovici:) , iar reclama …hrrrr acopera cam tot ce misca la capitolul bere pe piata 🙂 Pozitioneaza “enervant” de bine berea Ciuc! Acum depinde cati gusta genul acesta de mesaj…mie imi place! 10! si nu pentru ca sunt “fan” ci pentru ca vreau sa vad si altfel de reclame la TV:)

  18. Adela says:

    Cristi, tie cum ti se pare reclama?

  19. BTO says:

    1. Eu nu am inteles ce vrea sa spuna. Ca berea aia e singura care nu are asociatori de brand? Doar gust bun?

    2. Bere premium? Haha.

  20. Iuliana says:

    ma intreb cate din comentariile de mai sus sunt de la agentiile altor beri… :)))) ar f interesant de aflat…

  21. LiviuMarinescu says:

    Eu inteleg ce spune. Berea e buna, la fel si reclama! Way to go, Bogdan :))

  22. Chester says:

    Imi place mesajul. Face bascalie de toate cliseele din lumea berii de la noi: fotbal, prieteni adevarati, traditie, apa cristalina de la munte. Toate-s niste povesti sa ne distraga atentia de la ce conteaza cu adevarat: produsul. Tin minte ca am baut prima oara Ciuc la tzap in Sinaia, undeva pe langa Peles, fara sticla, fara eticheta, fara reclama, doar lichidul. Si era super buna.

  23. BTO says:

    @Iuliana

    Eu lucrez pentru alte beri, de la Ursus, competitor direct al lui Heineken. Asta nu ma impiedica sa apreciez (de exemplu) ce face in comunicare Golden Brau (alta marca de la Heineken, ca si Ciuc).

    Iar despre chestia in discutie am spus doar ca nu este o executie premium si ca nu inteleg ce spune.

  24. nwradu says:

    Nu ma face sa vreau nici macar bere, daramite chiar Ciuc. MI se pare ca brandurile de bere au o problema in a face o reclama competenta. Naumovici band ca un drojdier, pentru gust, Ursus cu un tip care a muncit in America si … ceva, ala de bea bere si vede un cerb…. ce spanac sunt astea?

    Reclamele alea meltenesti, cu oameni band o bere buna si rece, cu spuma care se revarsa din culoarea aurie a halbei, imi fac mai multe pofta decat din acestea filosofice.

  25. razvan says:

    Mi se pare ceva diferit fata de ce s-a mai facut in bere pana acum. Era timpul sa mai rada cineva de toate “povestile” pe care le auzim in reclame: bea bere ca sa ai prieteni, spala-te pe dinti ca daca nu, nu te mai vor fetele, foloseste samponul ala ca altfel barbatii fac coada in alta parte, da-ti foc la masina cand vezi alta mai buna etc.

  26. Estic says:

    Nu stiu ce e asa foarte tare. Da, e interesanta ideea, pui toate celelalte reclame la un loc, le ilustrezi interesant, tu esti peste ele, dar sfarsitul strica toata ideea. Nici o smecherie, nici o poanta, nici o replica geniala. Pentru gust. WOW.

  27. Ale says:

    conceptul reclamei nu e ceva nou la noi, nu a mai fost aplicat in industria berii, dar nu e o noutate. nu consum bere decat in lipsa de altceva, iar daca ar fi sa ma apuc, reclama asta nu m-a convins deloc. nu cred ca a scoate in evidenta greselile sau imperfectiunile altora te ridica cu ceva, demonstreaza doar ca nu ai o idee mai buna, mai de luat in seama, shi atunci prin comparatie, hop, tu esti ala tare. nu zic ca altii s-au descurcat mult mai bine, dar nici asta nu m-a impresionat

  28. Reclame Tv says:

    Chiar nu a vazut nimeni spotul pentru tv la berea Ciuc?

Comentează