MANAFU*

Abonamente Evensys

PLS RT, Share, Like, dar mai ales va rog sa va implicati

Alo, Timisoara, se aude acolo la voi?

Există o fată în orașul ăsta frumos al vostru, pe nume Valentina. O fată ce a renunțat la slujba de grefier la tribunalul din oraș, pentru a putea avea grijă de fetița ei de 4 ani. Acum a înscris-o pe cea mică la grădiniță și ea lucrează la o cantina în apropierea casei, unde câstigă 800 lei/lună. Luna asta a fost rugată să-și ia concediu și a primit doar 200 lei. Numai chiria locuinței în care stă cu fetița este de 500lei/lună și, deși încearcă să meargă în weekenduri să servească pe la nunți pentru a câștiga un ban in plus, timp în care își lasă fetița cu o vecină mai în vârstă, luna asta Valentina nu a reușit să-și plătească chiria, iar vineri pe 01.07.2011 va fi evacuată cu copilul în stradă.

Textul de mai sus este preluat de pe blogul Ninei Costea. L-am citit pe telefon si am simtit ca se rupe ceva in mine. Da, si eu stiu ca sunt multe cazuri speciale. Acesta m-a ales pe mine, nu eu pe el. Si sper sa va aleaga si pe voi.

Luna aceasta, Valentina nu va fi evacuata. In aceasta seara au fost stransi banii. Dar ce se va intampla in lunile urmatoare?

Imi ofer blogul in schimbul sprijinului vostru
Am decis ca pentru urmatoarele 4 luni sa strang pe blog banii de chirie pentru Valentina si fetita ei. Voi oferi spatiu pe blog pentru o mini campanie. Daca e nevoie facem contract, si factura.

Asadar ofer un banner (125×125 px pe blog) si un post despre afacerea sau campania voastra in schimbul unei donatii de 500 RON pentru Valentina. Am patru locuri pentru bannere, asa ca le voi oferi pe toate.

Ii rog pe cei interesati sa ma contacteze la manafu [@] gmail [.] com. Multumesc anticipat!

UPDATE: Cele 4 bannere au fost oferite in mai putin de o ora! Nina mi-a spus ca e coplesita de mesajele primite. Sper ca tot ce s-a declansat in aceasta seara cu ajutorul lui Andrei Crivat si al Cristinei Bazavan sa se materializeze maine si sa ii aduca Valentinei siguranta unui camin pentru cel putin un an!

Tags: ,

18 comentarii

  1. Ioana says:

    Ioana sunt, prietena Ninei. Multumesc mult, dar mult de tot pentru ceea ce faci. Ajutind-o pe Valentina m-ai ajutat pe mine. Eram destul de frustata/suparata ieri dupa amiaza cind am sunat-o si mi-a zis ca nu are decit cei 200 lei trimisi de mine. Dar de cind am scris articolul, dar mai ales de cind s-a implicat Nina totul s-a derulat cu o viteza uimitoare. Multumesc inca odata. O zi frumoasa. Sunt convinsa ca a Valentinei va fi super frumoasa si plina de surprize placute.

  2. Iulian R. says:

    Eu vreau sa ajung ,nu am nevoie de reclama sau ceva. Vreau sa dau o mica suma de bani. Putem face un cont ceva ?

  3. Iulian R. says:

    Ajut * scuze nu sant treaz inca.

  4. Contul in care trebuiesc trimisi banii este: RO49INGB0000999900043582 deschis la ING- Sucursala Alba Iulia-Bucuresti. Titular: Nina Costea

  5. elena says:

    E foarte fain ceea ce faci tu pentru Valentina. Un singur lucru, pe langa banii care sa ajunga la ea, fa un apel catre cei care sunt in Timisoara sau au persoane cunoscute sa ii gaseasca un loc de munca mai bun, in felul asta va deveni sustenabila si ii va creste si increderea in sine 🙂 Voi face si eu acelasi lucru, desi nu cunosc oameni din Timisoara, poate dau totusi peste cineva care sa stie.

  6. MPH says:

    Ce e mai bine: sa ii dai omului peste in fiecare zi sau sa il inveti sa pescuiasca? Mai bine ii gasiti un job decat sa ii dati 500 de lei (sau oricat s-ar strange) in fiecare luna.

    Nu incurajati lenea!

  7. adspedia says:

    @MPH tu ai pierdut din vedere o chestie foarte importanta aici: URGENTA, starea disperata si limita de timp in care trebuia ajutata Valentina.
    Cum Dumnezeu poti veni sa scrii astfel de mesaje?
    Din ce text sau cuvinte ale lui Cristi ai dedus tu ca ar incuraja lenea?!?!

  8. sunt timisoreni care ii cauta un job deja. deci cu totii ii dorim o viata mai buna.

  9. un grup din Timisoara ii cauta un job!

  10. elena says:

    @ MPH Nu este vorba de lene. Are o stare extrem de urgenta si anume, sa nu fie data afara. Ajuta si pe termen scurt si pe termen lung, ceea ce este foarte bine. Nu vad motivul tonului tau catre Cristi.

  11. Costi says:

    Bravo Cristi pentru initiativa, succes Nina în găsirea unui job, pana atunci am contribuit și eu cu puțin.

  12. Mihai says:

    Un gest foarte frumos din partea ta, asa dovedeste ce caracter au unii bloggeri, felicitari, ai facut un lucru mare.

  13. MPH says:

    Asta e bine. Sper sa ii gaseasca cat mai repede.

  14. Marius says:

    Dincolo de gestul lui Manafu care e laudabil dealtfel, presimt ca faza cu inchiriatul de bannere la el pe site e ca sa testeze piata. Sa vada daca dupa ce se termina aceasta campania de ajutor pentru Valentina, va gasi pe cineva sa-i plateasca 500 lei pentru un 125×125 banner. si cum are 4 locuri, si-a facut un calcul ca 2000 lei nu ar strica lunar in plus. Manafu e totusi un om de marketing, asta nu am cum sa uit…

  15. Marius, banuiesc ca esti nou pe acest blog sau intri foarte rar! Iti recomand doua lecturi:

    1 (sa citesti la finalul listei)
    https://www.manafu.ro/campanii-pe-blog/

    2 (sa parcurgi link cu link de sus in jos)
    https://www.manafu.ro/2009/03/life-lupt-si-eu-pentru-gruia/
    https://www.manafu.ro/2009/03/life-multumesc-maimultverde/
    https://www.manafu.ro/2009/03/life-gruia-are-o-sansa-acum/
    https://www.manafu.ro/2009/03/life-pentru-gruia/

    Altfel, te rog sa imi spui cum as putea eu obtine 2000 RON lunar pe spatele acestei campanii. Ce as putea sa spun eu cuiva sa imi dea acesti bani?

  16. adspedia says:

    Se pot face donatii si pe [email protected]

  17. […] Am scris pe blog si am cerut un mic sprijin oamenilor din online. Si a venit, iar o vreme, pana Valentina si-a gasit un loc de munca, Maria s-a bucurat de copilaria ei. Luna de luna, i-am trimis bani pentru gradinita si de ceva vreme pentru afterschool. Trebuia sa stea undeva pana mama se intorcea de la serviciu. […]

Comentează