MANAFU*

Abonamente Evensys

Sa ai mereu ceva de back-up pentru conexiunea la Internet

Eram la un training anul trecut la Sovata. Toate bune si frumoase, lumea interactiona, eu vorbeam cu pasiune despre social media, ziua se anunta a fi un succes. Pana cand am vrut sa intru pe YouTube, sa arat audientei o serie de clipuri care au devenit virale. Eram la capitolul video sharing, aproape de finalul cursului. Si nu mai mergea Internetul.

Eram la unul dintre hotelurile renovate, bine intretinute, care avea wi-fi peste tot, cu care nu avusesem pana la acel moment o problema.

Am zambit celor 30 de oameni, m-am scuzat, am iesit din sala si m-am dus direct la “seful pe tehnic” al hotelului. Omul s-a uitat la mine si mi-a zis ca nu-stiu-ce camion cu nu-stiu-ce macara a trecut prin zona si a lovit nu-stiu-ce stalp si uite asa a ramas Sovata – sau cel putin zona respectiva – fara Internet.

Sa faci un training despre social media fara Internet e ca si cum ai povesti un film studentilor la regie. Norocul meu a fost stick-ul din dotare, pe care il port cu mine mereu just in case.

Povestea mea sustine noua campanie Vodafone, in care utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc de acum trafic dublu inclus, pentru fiecare abonament nou sau prelungit de Internet mobil, promotional, pana la sfarsitul lunii iulie. Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Mobile Broadband si Cartela Internet Vodafone sunt disponibile la www.vodafone.ro/internet.

6 comentarii

  1. Dan Pandrea says:

    La mine au fost situatii in care s-a luat curentul acasa si aveam nevoie urgenta de conexiune. Noroc cu internetul mobil si portable hotspot.

  2. Peter says:

    Linkul ăla nu prea e spre Vodafone…

  3. mersi. nu stiu ce s-a intamplat!

  4. Raimi says:

    Si eu am un modem de la Vodafone si de multe ori mi-a fost de folos (imi este si imi va fi) cand sunt plecat intr-o zona unde nu este wi-fi si nici alta posibilitate. Se mai intampla si la servici sa nu mearga netul si atunci e ca o manusa 🙂 Si la munte mi-a mers calumea …

  5. Anka says:

    O fi bun in situatii precum cea povestita de tine, nu neg. Insa pe mine nu m-a ajutat in vacanta in mediul rural, nu aveam acoperire, asa ca acum am unul… concurent 😉 Am si povestit tarasenia aici: http://blogonovela1.blogspot.com/2010/03/internet-testul-bolovanului.html

  6. Peter says:

    Şi eu îţi mulţumesc.

Comentează