MANAFU*

Abonamente Evensys

Companiile sprijina o campioana

Despre Andreea Rosca, tanara campioana la tenis, ati citit deja aici si pe alte bloguri. Reactiile generate de apelul ei mi-au redat increderea ca romanii sunt dispusi sa ii sustina si pe cei care vor sa invinga. Sa treci de la dezamagire la bucurie, asa cum am trecut eu vineri, e o senzatie puternica. Iata ce mi-a redat optimismul!

In urma postului de saptamana trecuta, Air France KLM Romania a oferit cele doua bilete de avion catre Miami, ce vor permite Andreei si antrenorului sau sa participe la doua turnee de tenis. Multumesc Crengutei si lui Petrisor de la DC Communication pentru sprijin.

In aceeasi zi, firma de gazduire web BrainHost s-a angajat sa doneze 1.000 de euro in contul Andreei. Ii multumesc lui Kriogen pentru initiativa.

Povestea nu se incheie aici, am incurajari ca putem face ceva pe termen lung. Va voi tine la curent.

5 comentarii

  1. Manuel says:

    Felicitari si bravo celor care au sarit in ajutor. Vad a pana la urma tresesc si sportivii interes. 😀 Sa tot auzim de asemenea cazuri.

  2. Kriogen says:

    Urmeaza sa am o intalnire saptamana viitoare cu Andreea si tatal ei. O sa mergem sa o vedem la antrenamente si o sa facem si ceva poze…
    Cel mai probabil o vom sustine si dupa turneul acesta 🙂

  3. mihaibuninet says:

    Ce mult ma bucur cind vad ca nu postam pe bloguri in zadar si ca cu ajutorul nostru se mai rezolva citeceva.

  4. Vad ca esti fericit si linistit Manafu, ai reusit sa rezolvi un singur sportiv, cu o sponsorizare…ce sa spun….mare realizare….Acum ca v-ati atins scopul pentru un singur sportiv, puteti trece mai departe la realizari mai mari, sau va opriti aici , mai exact la o sponsorizare cu cu trimitere directa la Andreea Rosca?
    Credeam ca poti sa faci ceva la nivel mai mare, dar m-am inselat, scuze … probabil ca pentru tine conteaza DOAR acest sportiv, pacat … tinta ta e prea mica!

  5. Te rog sa imi amintesti cand am fost numit Ministrul Sporturilor in Romania si cand mi s-au dat puteri de Superman ca sa schimb eu ceva in tara asta!

    Nu inteleg de unde vine asteptarea ta? Te rog sa imi spui, ca eu nu am semnat nicaieri pentru asa ceva.

    Da, e o mica sponsorizare, dar macar Andreea ajunge in turneul dorit!

    Hai sa facem ceva cat de mic, dar sa facem, inainte de a ne exprima frustrarile. Si hai sa gandim putin un pic inainte de a scrie asa orice.

Comentează