MANAFU*

Abonamente Evensys

Doua optiuni pentru fanii Nokia

Nokia N9 este cea mai buna optiune de smartphone pentru un fan adevarat al brandului. Am avut ocazia sa vad un exemplar inca inainte de lansarea oficiala pe piata. Daca iPhone 4 ar putea ramane in istorie drept the classic smartphone, vad in N9 cel mai bun exemplu al new wave in smartphone design. Alaturi de Xperia Arc. N9 este compact, elegant si cu un ecran deosebit (usor curbat si culori impresionante).

Zilele acestea, la Nokia World, compania finlandeza a anuntat mai multe terminale, intre care s-a numarat si Nokia Lumia 800. Modelul propune design-ul unui N9 si ruleaza Windows Phone 7, sistemul de operare lansat de Microsoft chiar acum un an si care ofera o experienta cu totul si cu totul diferita fata de ce am vazut la iOS sau Android.

Asa ca fanii Nokia ar putea astepta acest model sau comanda intre timp un N9.

Dan Dragomir a participat la eveniment. Gasiti mai multe detalii despre noutatile Nokia la el pe blog.

4 comentarii

  1. Manuel says:

    Ai zis bine, pentru fani infocati. Am vazut ca cei de la Nokia au si un concept de telefon flexibil: http://gizmodo.com/5853576/what-the-heck-is-this-crazy-flexible-nokia-phone

  2. thaopets says:

    e adevarat ca nikia se duce in groapa dupa aparitia noului iphone?

  3. marius ionescu says:

    nokia nu are cum sa se duca la groapa din 2 motive : nu are de ce sa se teama de iphone 4s deoarece acest mobil din cate am inteles are o problema f mare cu bateria care tine f putin, plus ca de curand fata de nokia n9 care este deja pe piata la vanzare si face furori , nokia a anuntat si primele telefoane cu windows phone 7 – lumia 800 si 710 care zic eu ca or sa aibe vanzari f bune.

  4. marius ionescu says:

    daca imi este permis iata si un link catre o despachetare a unui nokia n9 in romania.pur si simplu este impecabil

    http://pretmic.wordpress.com/2011/10/04/despachetare-nokia-n9/

Comentează