MANAFU*

Abonamente Evensys

Unde gasim iPhone 4S in Romania?

Cum doresc sa trec de la iPhone 3GS la 4S, m-am uitat la primele trei magazine online care imi vin in minte:

eMag – Are in precomanda cele 3 modele (16/ 32 /64 GB) in ambele culori (alb/ negru). Pretul pentru modelul de 16 GB este 2.999,99 RON.

evoMAG – Cred ca a fost primul magazin online care a anuntat iPhone 4S in preorder. Si la ei gasiti toate variantele. Modelul de 32 GB costa 3.599 RON.

Quickmobile – O sursa mai putin cunoscuta, dar de incredere cand vine vorba de noutatile Apple. Toata gama e disponibila si la ei. Modelul de 64 GB costa 3.999,90 RON.

Eu am comandat deja versiunea Black 16 GB la eMag. Alte surse?

UPDATE 19.10: Koyos a anuntat deschiderea precomenzilor pentru iPhone 4S, cu livrarea efectiva pentru saptamana viitoare. Ar fi primii?

7 comentarii

  1. Manuel says:

    Astept sa ne zici cum a fost experienta cu Siri 😀

  2. Gioka says:

    Vreau sa va spun ca am fost un user de iphone 3G pentru 3 ani si ceva.Acuma ce vreau eu sa zic e sa nu va lasati orbiti de brand.Androidul e mult,mult,mult mai permisiv si uneori mai friendly decat OS.Ce vreau sa subliniez e ca am un LG Otimus Balck cu procesor dual core,care ca si functionalitati de gadget, ii da mega fum iphone-ului.L-am primit din state si daca va zic cu cat il dau …lesinati.1300 lei nou.Manafule sa nu te superi ca nu fac reclama nimanui!

  3. Bbcversus says:

    Astept ofertele Orange / Vodafone, la liber nu am bani / nu as da atata nici daca ar fi iPhone 10…

    Are idee careva cand or sa aduca prapaditii astia la noi cu abonament telefonul? Se misca incet si Orange-ul si Vodafone-ul, cand ar fi trebuit deja sa apara reclame / oferte legate de senzatia anului… 🙁

  4. school says:

    eu astept iphone 5. asta au anuntat, asta sa’mi ofere!

  5. Seelview says:

    Ce sa mai zic ca mai tot de mai sus (mai putin Quickmobile) au poze cu iPhone 4 nu 4S

  6. Anda says:

    Orange-ul zice ca pana la sf anului il aduce in Ro. Mai insa putina rabdare si raman tot la vodafone, iar asta nu neaparat ca sunt clientul lor ci pt ca stiu ca sunt ok cu acoperirea si ca nu tre sa fiu doar in oras ca sa ma pot conecta, de exemplu.

Comentează