MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine te-a marcat cel mai mult in timpul scolii?

De cinci zile tin deschisa intr-un tab pagina “Dascali minunati, va multumim!“. Am revenit pe ea de cateva ori de atunci, dar ceva mereu ma “fura” din pagina. Ieri seara, m-am oprit. Dupa cateva minute, m-am “furat” singur si mi-am amintit cat de mult imi placea de invatatoare, dna Vladimirov. Apoi de fiecare diriginte avut peste ani, de profesorii pe care ii placeam si de cei de care fugeam. De tot felul de nebunii facute si alte lucruri distractive din vremuri in care nu exista Internet si nu aveam smartphones, tablete si televizoare 3D.

“Dascali minunati, va multumim!” este un proiect creat de una din echipele participante in programul Intership 2.0 si inspirat din ThanksforTeaching.us.

6 comentarii

  1. Ovidiu says:

    Ce m-a marcat cel mai mult? hmmm ia sa vad…
    Dl. invatator Talasman care in clasele primare ne-a invatat ce-i ala un cant de linie la palme (si avea dl. o colectie intreaga de linii). Tot de la el am invatat ca un copil de 7-8 ani inca poate fi ridicat de ambele urechi si suspendat, pret de cateva secunde” in aer…si, da, trasul de “gusa” e dureros a naibii.
    In rest, numai de bine.

  2. Rosemarie says:

    Da! Subscriu! Cred ca am fost ultima generatie care a prins bataia in scoli: inceputul anilor ’90. Am primit cateva bete la palma pentru ca toata clasa a intarziat in pauza…. eram prin clasa a 4-a. Acum sper ca nus e mai practica!

  3. Amintiri din scolala de la profesoara de matematica : fotbalistii la tabla, ca ei gandesc cu tibia!

  4. newdada says:

    profesorii de romana …

  5. Cu siguranta profu’de mate din 5-8 a fost cel ce si-a pus amprenta asupra mea ,cel mai pedagog profesor,nu e de mirare ca in cele din urma a ajuns inspector !!! Pacat in schimb ca a fost doar unul in 12 ani…..nici nu vreau sa ma gandesc cum sta treaba acuma…….

  6. Cine m-a marcat? Pe mine?
    Pai cam multi…
    In mod negativ a fost primul meu diriginte pe care l-am avut 3 ani[5-7] si mai apoi a iesit la pensie…Mi-a pus un 3 [eu fiind cea mai buna la romana din clasa] fiindca cica nu-mi facusem tema. Treaba statea altfel…avusesem o tema grea 4 exercitii din care unul nu-l facusem pentru ca nu stiam plus un rezumat pe care il facusem dar nu dezvoltasem o idee,prima idee [in carte erau 5 randuri , ideea principala desprinsa era de 3 randuri , ce as fi putut sa scriu mai mult?].
    Si in mod pozivit cred ca toti profii de engleza[pana acum intr-a 9a am avut 4] mai putin cea de anul acesta , iar cel mai mult si mai mult proful de engleza dintr-a 8 ,an in care mi-a fost si diriginte .A fost mai mult decat un simplu profesor , ne ajuta si la teme si la tot , ne tinea la curent cu stiri din educatie si nu numai [prin mail] …Era altfel…

Comentează