MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa dai valoare unui Like

Nu intru intr-o dezbatere despre concursurile cu Like-uri. Reprezinta doar o faza care se va incheia (sper) in curand. Vreau doar sa va prezint doua idei de promovare pe Facebook care (cred eu) dau o valoare reala fiecarui Like primit.

Maguay doneaza o paine pentru un Like – Producatorul de echipamente IT a pornit recent o campanie pe pagina de Facebook prin care si-a asumat angajamentul de a dona o paine pentru fiecare fan nou al paginii sale catre un azil de batrani.

Vama isi ofera noul single contra unui Like – Abia lansata la finalul saptamanii trecute, piesa “Copilul care alearga catre mare” este disponibila pentru download pe pagina de Facebook a trupei Vama, in schimbul unui like. (via)

7 comentarii

  1. Robert says:

    Concursurile cu like-uri reprezinta lenea organizatorilor si din pacate castiga persoane care nu merita sau care traiesc din concursuri. Si nu exagerez cand zic ca exista o “mafie” a like-urilor. Asta o spun din experienta proprie, ca si organizator de concursuri, am tot organizat concursuri pentru ca imi intra in fisa postului si am mai reusit sa creez variante bune pentru toti. Mai merg pe varianta de like-uri dar o fac intr-un alt mod, intr-un mod in care sa ofer sanse tuturor nu asa cum fac altii, gen “cine primeste cele mai multe like-uri castiga un iPhone”, asta e o balarie totala.

  2. Alexandra says:

    Bune mi se par si solutiile paginilor care dau constant oferte speciale doar fanilor si zic asta in welcome tab.

  3. Un like , consider ca vine cand cuiva ii place ceva , de exemplu eu pot da like pentru ca-mi place acest articol , in clipa in care oferi ceva in schimbul unui like …. nu mai inseamna acelasi lucru . Eu unul nu as da like pentru a primi ceva.

  4. cb says:

    daca e o campanie de crestere a notorietatii pe media sociala mascata si cosmetizata intr-o cauza nobila atunci nu merita nici bagati in seama. unlike!

  5. dragos says:

    Dau like doar la ce-mi place…nimic mai mult…cu toate ca mi se cere! Asta’i promovare usoara!

  6. Daniel says:

    Fiecare like dat propaga respectiva pagina la toti prietenii tai… deci buna metoda de promovare !

  7. Dau un regat pentru un like facebook, ce sa fac, daca nu am 100 de mii de likeuri, ma simt sarac! https://www.facebook.com/ovidiustresu

Comentează