MANAFU*

Abonamente Evensys

Cele mai fascinante branduri pentru romani (2012)

Ferrari se mentine in 2012 pe prima pozitie in topul celor mai fascinante 50 de branduri pentru romani, realizat in exclusivitate de compania de Unlock Market Research pentru revista Biz.

Ferrari, Jack Daniel’s, Axe, Durex, Stella Artois, Heineken, Harley-Davidson, Rom, Porsche si Zara sunt marcile care formeaza top 10 in acest an.

Clasamentul imi spune ca romanii sunt incantati de lucruri frumoase care le ofera satisfactii. Remarc regresul Facebook de pe 4 in 2011 pe 19 si progresul Apple de pe 42 pe 12.

10 comentarii

  1. Şerban says:

    Se pare că românii îşi uită foarte repede prietenii cei mai buni. Poate aşa se explică lipsa Google din acest top. Eu l-aş pune pe 1.

  2. google e util, nu prea mai fascineaza. e by default ceva fara de care nu putem trai.

  3. Şerban says:

    Păi, stai puţin, Cristi. Google nu e doar motor de căutare. Sunt o mulţime de servicii şi domenii în care sunt prezenţi.

  4. Cati din cei 95% de utilizatori romani de Internet care intra pe motorul de cautare stiu de Google Docs?

  5. Şerban says:

    True statement! Dar tocmai asta mă nemulţumeşte: că aproape nimeni nu e interesat de restul serviciilor pe care Google le oferă iar eu sunt fascinat de ele. Mi-am mutat aproape tot pe Google! 🙂

  6. Razvan says:

    cele mai fascinante brand’uri din mediul urban presupun, cu media de varsta intre?

  7. Popp says:

    Nu reușesc să înțeleg ce anume te-ar putea fascina la Zara.
    OK… Ferrari, Harley, creează triburi… dar tribul celor fascinati de Durex?!
    Ce înțelegem prin fascinație?

  8. Zara e aspirational in Romania. Poate pentru tine nu, dar pentru altii…

    Am intrat in Zara acum 10 ani, la Cannes, si mi se parea magazin de lux.

    La Durex e cam tricky. Tinand cont ca anul trecut in top 10 era Pampers, probabil anul asta, romanii nu mai vor copii. 🙂

  9. Emigrant? says:

    Nu inteleg… Brandul MURFATLAR pozitia 14 s-a inventat in 1875 in SUA? Bai baieti, ia mai sapati voi un pic si veti vedea ca Decebal bea Martini inventat de rusii de la Tuborg dupa ce s-au matolit cu Wyborowa fabricata de corsicani dupa o reteta italieneasca de sake :P… Cat sunteti de cretini?

  10. E o greseala. Nu fi carcotas! De fapt, nu da tu cu bata in balta cu reactia asta! Iti dai seama ca toti au vazut ca e o greseala. nu e nevoie sa vorbesti urat.

Comentează