MANAFU*

Abonamente Evensys

Doua aplicatii pe care le vreau chiar acum

Abia astept sa evolueze industria auto un pic mai mult (si mai repede) spre ce ni se intampla astazi in afara masinii, tehnologic vorbind. Mai putin pretios spus, vreau mai multa conectivitate in masina. Pana la Marea Revolutie Auto, ma las “vrajit” de aplicatiile pentru smartphones.

Safety Sight sau cum sa pastrezi distanta fata de masina din fata – Dezvoltata de o companie de asigurari, aplicatia foloseste camera telefonului pentru a aprecia distanta fata de masina din fata. Cand esti prea aproape, emite un semnal sonor. Daca faci accident, o dovada video va fi inregistrata.

Rode Dogs sau cum sa nu mai trimiti mesaje in timp ce conduci – Utilizatorii sunt distribuiti in “haite” care se verifica reciproc daca o persoana scrie un SMS. Cel descoperit primeste “latraturi” de la ceilalti pana se potoleste. Mi-a placut ideea cu “haitele”.

Suna frumos, nu? Din pacate, nu ne putem bucura nici de ele. Deocamdata. Prima nu e disponibila in Romania. A doua urmeaza sa fie dezvoltata in viitorul apropiat. Cunoasteti aplicatii “similare”?

2 comentarii

  1. […] lăsaţi aplicaţiile să vă conducă viaţa Manafu scrie un articol despre două aplicaţii care ar putea fi de ajutor în viaţa de zi cu zi, mai […]

  2. […] Safe: aplicaţii pentru maşină Manafu scrie un articol despre două aplicaţii care ar putea fi de ajutor în viaţa de zi cu zi, mai […]

Comentează