MANAFU*

Abonamente Evensys

Stre.am, aplicatia Android care inlocuieste Meerkat si Periscope

stream-appEste foarte ciudat ca în 2015 o aplicaţie cu pretenţii să nu aibă din start cel puţin şi varianta Android, pe lângă cea de iOS. Înţeleg că Meerkat e un start-up care la lansare avea resurse reduse, însă Twitter nu are nicio scuză (decât teamă de Meerkat) pentru ignorarea celei mai mari comunităţi de utilizatori de smartphones din lume, când a lansat Periscope.

Stre.am este aplicaţia de live streaming care nu a avut norocul unui buzz atât de mare precum cel primit de Meerkat, însă oferă în acest moment versiuni atât pentru iOS, cât şi pentru Android. Eu am testat varianta pentru iPhone şi vă spun că am rămas plăcut impresionat. Probabil după alte câteva teste, voi rămâne doar cu Stre.am. Am acum trei aplicaţii care în mare fac acelaşi lucru.

Îmi place Stre.am pentru că “te obligă” să transmiţi live în format landscape şi are share pe Twitter, Facebook, E-mail şi SMS, ceea ce ar trebui să ofere de altfel şi celelalte aplicaţii. Sunt curios acum să aflu cum e experienţă pe telefoanele Android. E cineva pasionat de live streaming?

6 comentarii

  1. Tudor says:

    Instalez acum, revin cu impresii – chiar eram dezamagit ca Meerkat / Periscope erau doar pe iOS…

  2. Roxana says:

    Tocmai am primit raspunsul la intrebare. Merci!

  3. Șerban says:

    Sau folosești bambuser.com

  4. A mai existat un val de aplicații mobile pentru live-streaming, îți amintești de Qik, Seesmic Video, Ustream.tv, Justin.tv și LiveStreaming.com? Acum suntem părtași la o nouă încercare, eu am răbdare să văd ce serviciu devine standard și apoi ”sar”.

  5. Tudor says:

    Justin Kan a pivotat bine catre Twitch la momentul respectiv – si mobile-ul are nevoie de ceva asemanator, poate mai intai in zona de gaming de asemenea?

  6. […] să vezi streamingul timp de o zi după ce a fost filmat. Iar dacă nu ești fan iPhone, există Stream.io, care face același lucru, streaming video de pe telefon, dar merge și pe […]

Comentează