MANAFU*

Abonamente Evensys

Cu Cartela Vodafone, vorbesti nelimitat in Italia si Spania (P)

valencia-sq

Când am început să călătoresc, printre primele destinații urmărite au fost Italia și  Spania. Roma și Barcelona sunt printre cele mai vizitate orașe de către români și astăzi. După cele două mari atracții, am vizitat Milano, Madrid și Valencia. Iar acum am pus pe listă Coasta Amalfi și Sevilla. De fapt, aș merge mult în sudul Italiei. E visul unui road trip pentru peste câțiva ani. Apoi aș străbate toată Spania.

Italia și Spania adună nu doar turiști din România, ci și cele mai mari comunități de români din afara țării. Pentru toți cei aflați în cele două țări, în această vară, Vodafone România are o ofertă mai multe decât interesantă.

Vorbește nelimitat în Spania și Italia

Pentru cei care sunt în perioada această în cele două țări, Vodafone România, Vodafone Spania și Vodafone Italia acționează ca o singură rețea. Utilizatorii cartelei Vodafone, care activează extraopțiuni de minimum 6 euro, pot vorbi nelimitat cu rudele, prietenii sau partenerii de afaceri din Italia și Spania. Detalii complete aici.

Trimite bani de pe card în conturile M-Pesa din țara

După ce anul trecut Vodafone a lansat serviciul de transfer de bani M-Pesa și în România, anul acesta vine cu o noutate. Inițial transferurile de bani prin telefonul mobil erau posibile doar între cei care aveau conturi M-Pesa (și erau clienți Vodafone). Acum însă, oricine deține un card bancar și are acces la Internet poate trimite de pe calculator bani unui utilizator M-Pesa. Detalii complete aici.

2 comentarii

  1. Nu-mi vine sa cred, in cativa ani vom ajunge sa vorbim nelimitat in orice tare.

  2. Marius says:

    Pentru o buna informare,Vodafone minte grosolan.Am activa aceasta optiune pentru cartela mea,la 5 euro,dar -nu este activa-.Iata ce raspuns am primit de la Vodafone: Nelimitat Vodafone Spania si Italia nu mai este activa pe cont. Aceasta optiune se poate activa doar daca se activeaza o optiune de minim 10 Euro

Comentează