MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Creativitate in AdWords

Ma tot gandeam sa imi pun si eu AdSense pe blog. Imi dau seama ca nu pot scoate mai nimic din genul asta de reclama atat timp cat nu sunt priceput in a-i manipula dedesubturile. Si nici nu sunt. Ma gandeam sa fac si eu un experiment ca Dragos, insa m-am oprit cand am vazut pe diverse bloguri reclame din cele mai nepotrivite pe specificul lor.

Se pare insa ca Google va face un pas inainte prin MySpace, unde va incepe sa targeteze si dupa date demografice. Intre timp insa, o companie de rent-a-car din Germania si-a facut de cap in reclamele Google. Cunoscatorii spun ca actiunea contravine normelor Google si ca reclamele respective vor fi “retrase”. Pana atunci, ramane o idee interesanta. Oare ce rata de click a avut campania respectiva?

VIA: COOLZ0R

PROMO: DIGITAL MARKETING FORUM | EVENIMENT DE MARKETING IN NEW MEDIA
BLOG: TWITTER.COM/DIGITALFORUM | FOLLOW THE NEWS ON TWITTER
IDEA LAB: NEW MARKETING IDEAS | AI O IDEE? AI ACUM SANSA SA O PREZINTI

Fara comentarii

  1. PlusTube says:

    Interesant

  2. kevinro says:

    Probabil a rulat mai putin de 24 de ore, deoarece campania aia contravine clar regulilor Google. La setare trece de filtre, dar la prima verificare umana a fost stopata si omului i-a venit un email care suna cam asa: “Buna ziua, campania cutare a fost oprita, va rugam revizuiti”Pe de alta tu, cu un blog in lb. romana (si netargetat pe o nisa deosebita, vizata de clientii romani ai Adwords), nu prea ai mari sanse sa iei mai mult de 1-2 RON pe zi din AdSense.

  3. Cristi Roman says:

    Eu zic sa nu fi asa sceptic cu sumele pe care le poti scoate din Adsense sau sa te temi ca nu vor fi prea targetate reclamele de pe blogul tau.Pe PAPABUN 90% din reclamele afisate sint din domeniul culinar.Eu cistig putin (fata de altii) dar oricum, intr-un an mi-am scos de 4-5 ori cheltuielile de domenii/gazduire/etc.

Comentează