MANAFU*

Abonamente Evensys

Cel mai prietenos roman pe Facebook

Ma gandeam ca nu am vazut un top al utilizatorilor de Facebook romani. Avem ZeList pentru bloguri si Twitter, dar pentru Facebook? Stiu, e greu de facut si nu sunt singurul nemultumit de “zidurile” ridicate de Facebook in jurul sau. Desi nu pot face topul dorit, mi-am propus sa il gasesc pe cel mai prietenos roman de pe Facebook. Si cred ca l-am gasit.

Manifestul meu pentru frumusete naturala

Am sa inteleg mereu machiajul lui Marilyn Manson, dar nu gasesc nicio explicatie pentru fardarea in exces practicata de unele femei. Cu aceasta afirmatie pornesc in campania pentru frumusetea naturala initiata de Nivea, alaturi de Cabral, Dragos Bucurenci , Bobby Voicu, Mihai Dobrovolschi, Ionut Oprea, Oliver Simionescu si Adrian Ciubotaru.

O noua serie de evenimente Evensys

Am intrat in sezonul de primavara-vara al evenimentelor noastre, moment in care ne pregatim de o serie noua de conferinte si intalniri. Planurile noastre se concentreaza pe continuitatea conferintelor deja traditionale sau lansate deja, insa avem si alte idei noi pentru care cautam resurse in aceasta perioada!