MANAFU*

Abonamente Evensys

Nu ratati Marketing360!

In iunie, organizam de obicei Idea Forum. Cum conferintele inspirationale nu mai au trecere momentan in lumea marketing-ului si advertising-ului, ne concentram acum pe Marketing360, eveniment care s-a bucurat de o buna primire anul trecut si care acum se va desfasura in doua zile, pe 15 si 16 iunie. Iata 6 motive pentru a participa la eveniment:

O DEZBATERE CU GREUTATE
Ca si anul trecut, deschidem evenimentul cu o dezbatere deschisa, onesta si realista despre piata de marketing locala, cu oameni cunoscuti din marketing si advertising.

UN PANEL DE SPECIALISTI INTERNATIONALI
Continuam cu solutiile si ideile oferite de o serie de specialisti straini care activeaza pe piata locala.

UN INVITAT INTERNATIONAL
Ne bucuram de prezenta Emmei Beckmann, un senior consultant cu 17 ani experienta in branding, ce vine din Hamburg, de la Landor Associates.

NEW MARKETING, NEW CONSUMER
Vom avea o sesiune foarte puternica despre digital marketing. Vom incepe cu o incursiune in spatele strategiei unei companii mari in mediul online, continuam apoi cu un studiu dedicat consumatorului digital si in final asistam la cateva idei noi pentru oamenii de marketing si advertising.

2 WORKSHOP-URI INEDITE
In a doua zi a evenimentului, am programat doua workshop-uri pe doua teme actuale: Digital Marketing si Marketing to Women.

CANNES PREDICTIONS
Evenimentul ajuns la cea de-a 9-a editie in Romania se adreseaza tuturor celor care vor sa-si testeze talentul si intuitia in a sesiza executiile cu cele mai mari sanse de a castiga la festivalul de publicitate

Alte detalii sunt aici. Anul trecut, Zoso a surprins aici cateva idei. Ne vedem la eveniment!

1 comentariu

  1. Antren says:

    Interesant

Comentează