MANAFU*

Abonamente Evensys

Inca un post despre influenta

De data aceasta nu mai vorbesc despre topul Biz – ZeList, ci despre un sondaj online la care am participat si eu, la invitatia Vocus. Acest studiu, sustinut si de Brian Solis si la care au participat peste 700 oameni de afaceri, antreprenori si oameni de marketing, si-a propus sa raspunda la intrebarea: what makes an influencer? Pentru ca subiectul “influenta” este hot acum, va ofer aici link-ul de unde puteti lua rezultatele. Mai jos vedeti, in limba engleza, cateva Mai mult ››

Cum a fost la Social Media Summit

Cred ca au fost peste 250 de oameni la Social Media Summit, seria de evenimente lansata de revista Biz ieri la Timisoara. Desi mai scurt ca intalnirile din Bucuresti, evenimentul a fost un adevarat maraton cu 19 speakeri, ce au oferit un mix de opinii, cifre, idei, studii de caz si experiente din social media. Coplesitor, asa as caracteriza intr-un cuvant evenimentul.

Topul (meu personal al) oamenilor din online influenti in offline

Topul Biz – ZeList dedicat influentei in social media a atras reactiile asteptate. Dar asta a fost ieri, asa ca de azi lumea a revenit la normal in blogosfera. Eu vreau totusi sa insist asupra unui aspect pe care il gasesc important. Topul celor mai influenti oameni din social media in Romania tine strict de activitatea lor online. Insa influenta nu se opreste aici (d)in social media.