MANAFU*

Abonamente Evensys

De ce nu trebuie sa ratezi NetCamp?

“Pentru ca am pus mult suflet, am activat multe resurse si voi implica mai multi oameni si mai multe idei decat am folosit vreodata intr-un eveniment!” – acesta ar fi raspunsul meu spus pe nerasuflate. “Pentru ca merita!” – este raspunsul, de fapt promisiunea mea pentru cei ce vor participa, la inceput de decembrie, la cea de-a patra editie a celui mai cunoscut si mai important eveniment dedicat antreprenorilor si dezvoltatorilor web din Romania.

NetCamp 2010 nu este un eveniment, ci o suita evenimente menite sa ofere raspunsuri la cele mai importante probleme si provocari ale antreprenorilor si sa nasca discutii si colaborari la nivelul comunitatii dezvoltatorilor de aplicatii si proiecte web si mobile.

Vii la NetCamp pentru ca vrei sa devii antreprenor online
Nu stiu un alt eveniment local care sa iti ofere atatea ocazii de perfectionare pentru o viitoare “cariera” de antreprenor online. Fie ca vei conduce business-ul, fie ca vei lucra pe partea de promovare sau design ori programare, la NetCamp gasesti resursele pentru dezvoltarea ta.

Life is A Pitch (25 noiembrie) – Inainte de NetCamp, poti invata la acest eveniment ce conteaza cel mai mult cand ai o idee si cum sa o impachetezi pentru a fi pe intelesul colaboratorilor, dar mai ales a investitorilor. Participarea va fi gratuita, in limita locurilor disponibile si pe baza unei invitatii solicitate in prealabil.

Launch48 (6-8 decembrie) – Ai ocazia sa lucrezi pe un proiect adevarat, sa iti testezi cunostintele si aptitudinile in cel mai creativ si totodata serios program de antreprenoriat din Romania. Vei fi parte dintr-un proiect ce va fi dezvoltat – de la idee pana la prototip – in 48 de ore, alaturi de unii dintre cei mai cunoscuti antreprenori locali. Toti cei care vor intra in echipele Launch48 au acces gratuit la intregul eveniment NetCamp.

Start-Up Now! (8 decembrie) – Va fi lectia de antreprenoriat pe care am mai dat-o si anul trecut la Start-Up School BCR. Este sesiunea notiunilor de baza si a raspunsurilor directe la intrebarile care ii framanta pe antreprenori.

Vii la NetCamp pentru ca vrei sa iti dezvolti ideea
Cea mai mare provocare a oamenilor cu idei este gasirea resurselor. A doua mare problema este alocarea timpului pentru dezvoltarea efectiva. Aceste doua realitati conduc la amanarea lansarii multor idei. Noi te ajutam sa iti pui ideea in practica.

Launch48 (6-8 decembrie) – Vino cu ideea ta la pitch-ul de pe 6 decembrie. Convinge audienta ca ai o idee buna si vei forma acolo o echipa care va lucra alaturi de tine la dezvoltarea ei. In doua zile, vei avea gata prototipul si poate vei reusi sa gasesti si un investitor la NetCamp.

Vii la NetCamp pentru ca vrei sa gasesti un investitor
Ai dezvoltat proiectul sau ai prototipul gata? Urmeaza probabil momentul decisiv in viitorul start-up-ului tau: gasirea unor investitori. De cele mai multe ori, trebuie sa te duci tu dupa ei. Sa aloci timp, dar mai ales bani pentru a ajunge la evenimente europene sau internationale. Noi aducem investitorii pentru tine la NetCamp.

VentureConnect (8 decembrie) – Desfasurat sub umbrela NetCamp, VentureConnect este un eveniment initiat de casa de avocatura Biris-Goran (care a asistat cateva preluari din online-ul roamanesc), in care oamenii cu proiecte se intalnesc cu oamenii cu bani, cum imi place mie sa spun direct.

Vii la NetCamp pentru ca vrei sa dezvolti aplicatii
Sunt putine evenimente de tip open care aleg sa promoveze comunitatea dezvoltatorilor de aplicatii. Noi ne-am propus sa oferim si ceva web designer-ilor si developer-ilor de la noi. Tinem mult la aceasta comunitate si ii vom oferi o atentie si mai mare in 2011. Pana atunci, iata ce pregatim la NetCamp:

WeWorkWeb (8 decembrie) – O idee mai veche de a strange web designerii si developerii intr-o comunitate online are acum si o desfasurare offline prin aceasta sesiune la NetCamp.

MobileDev (8 decembrie) – Suntem unii din marii sustinatori ai comunitatii dezvoltatorilor de aplicatii mobile si vom continua la NetCamp ce am inceput anul acesta la Mobile Conference.

Acesta este doar inceputul
Lucram din plin si pe mai multe planuri pentru a realiza cel mai util si relevant eveniment pentru noi cei de aici din Romania si asta ne face mai deschisi ca niciodata la idei, sugestii si propuneri.

7 comentarii

  1. Cristina Chirila says:

    Ar fi interesant daca ai gasi colaboratori la Iasi care sa organizeze aceleasi evenimente si aici, pentru ca sunt foarte multi interesati si care nu pot din pacate ajunge la Bucuresti…

  2. gheorghe says:

    Pey daca nici macar un bilet de tren pana-n bucale nu vor sa cumpere, gura organizatorilor ce mananca de la ei?

  3. Harvi says:

    Eh asta e un post aproape pe gustul meu.
    Din intamplare (sau poate nu:) ) sunt chiar in targetul Netcamp.
    Participarea la Launch48 insa costa bani. Daca imi scapa ceva, sa imi spui, ca m-am uitat un pic sumar pe site-ul Netcamp.

    Ideea e ca eu chiar sunt intr-un proces de lansare a unui start-up web si m-ar fi interesat foarte tare sa particip la acest eveniment. Dar cu siguranta nu o sa platesc 75 de euro + TVA. Voi ziceti ca resursele sunt prima problema a start-up-urilor. De ce nu faceti o preselectie si sa diferentiati dupa valoare? Cu 75 de euro platesc o parte din comisionul la Gecad. 😛

    In sfarsit, piata e libera si fiecare face niste alegeri. Eu as fi ales sa particip, dar nu o sa aleg sa platesc bani. (sa nu intelegi ca ma cramponez neaparat la suma, e mai mult o chestie de principiu).

  4. PW says:

    M-am uitat la NetCamp 2009 si nu prea vad nimic mentionat despre cine a venit (ca start-up, nu ca speakers), ce s-a realizat, si mai ales unde sunt acum la aproape un an “dupa”… PRul e nice, dar vrem sa vadem si cine pune mana pe lopata sa construiasca ceva.

    Ei sunt oamanii care merita tot respectul…

  5. La Launch48 participarea este gratuita. Daca proiectul tau este selectat sau daca alegi sa lucrezi intr-o echipa, atunci vei participa si la tot evenimentul NetCamp.

  6. Este o observatie buna. La NetCmap / Launch48 / VentureConnect vin oameni fie cu idei proaspete, fie cu un start-up aflat la inceput. Ce fac ei mai departe cu ce au plecat de la noi tine numai de ei. Ar fi urat din partea noastra sa ne facem PR pe seama succesului lor ulterior!

  7. Harvi says:

    Da. Ai dreptate. M-am uitat acum atent la fiecare eveniment.
    Intelesesem gresit. Sorry!

Comentează