MANAFU*

Abonamente Evensys

De ce nu trebuie sa ratezi NetCamp?

“Pentru ca am pus mult suflet, am activat multe resurse si voi implica mai multi oameni si mai multe idei decat am folosit vreodata intr-un eveniment!” – acesta ar fi raspunsul meu spus pe nerasuflate. “Pentru ca merita!” – este raspunsul, de fapt promisiunea mea pentru cei ce vor participa, la inceput de decembrie, la cea de-a patra editie a celui mai cunoscut si mai important eveniment dedicat antreprenorilor si dezvoltatorilor web din Romania. NetCamp 2010 nu este un eveniment, Mai mult ››

Caut un om care vrea sa invete

In perioada urmatoare, voi fi implicat in mai multe evenimente si voi cauta sa dezvolt mai multe idei. Si m-am hotarat sa ofer un internship pentru o persoana, cel mai devreme incepand cu 15 octombrie si terminand pe 15 decembrie. Cred ca este o buna ocazie pentru un tanar pasionat de Internet, comunicare si social media sa isi dezvolte abilitatile in aceste domenii.

De ce injura romanul?

Marian, omul de PR al Innei, imi spune ca 80% dintre comentariile negative de pe pagina ei de Facebook vin de la romani. Am ramas mut, dar nu pentru mult timp. M-am gandit imediat ca asa suntem noi romanii. Si totusi m-am intrebat: De ce? De ce vorbesc urat de ea, de muzica ei, de ce face? Ce satisfactie au?