MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei specialisti in social media vin la Social Networks Conference

Dintre toate evenimentele in care am vorbit despre social media si retelele sociale, editia de saptamana viitoare a Social Networks Conference va fi de departe cea mai consistenta resursa de informatii, idei si solutii. Este o intalnire pentru cei avansati atat in comunicarea online, cat si in social media.

Alaturi de o serie de oameni din agentii si companii, participantii vor intalni trei specialisti internationali:

  • Jiri Voves, Director, Socialbakers – Are o experienta vasta in social media si marketing, de la consultanta si initierea companiilor in universul Facebook.
  • Guy Kedar, Social Media and Emerging Platforms Manager, MEC EMEA – Coordoneaza pentru MEC toate activitatile de social media pe zona EMEA (30 de tari).
  • Stefanos Karagos, Managing Director, Information Alchemist, XPLAIN – Este fondatorul XPLAIN, companie care asigura servicii premium de Social Media si Word of Mouth Marketing.

Social Networks Conference este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Pepsi. In acest moment, dincolo de prezentele vedetelor, organizatiilor, cauzelor, formatiilor etc., pagina Pepsi pe Facebook se bucura de cel mai mare numar de fani intre brandurile de pe piata noastra: 68.586 likes.

2 comentarii

  1. byubay says:

    Salut!

    Ai putea sa oferi mai multe informatii despre cei trei vorbitori? Descrierile fiecaruia sunt foarte vagi. Cu tot respectul, dar si eu am oferit consultanta si am initiat companii in universul Facebook, dar nu vin sa vorbesc la conferinta.

    Pentru ce companii a lucrat Jiri Voves? Sau pe ce campanii? Firma Xplain pentru ce companii asigura servicii premium?

    Multumesc.

  2. SocialBakers are o recunoastere foarte mare la nivel international cand vine vorba de Facebook. E ca si cum ai aduce pe cineva de la Facebook, ba chiar mai bine de atat. Oamenii astia asta fac marketing pe Facebook!

    Uite CV-ul lui http://linkd.in/jndh1v

    Xplain este o agentie regionala, prezenta si in Romania, unde lucreaza pe un mare brand, cu care a facut treaba buna pe Facebook.
    Uite si CV-ul lui Stefanos http://linkd.in/lCFDQl

Comentează