MANAFU*

Abonamente Evensys

Satisfactiile blogului meu

Daca nu as fi avut parte de multe satisfactii, probabil nu as fi continuat sa pastrez acest blog actualizat aproape zilnic timp de 6 ani. Si au fost multe impliniri. Nu le mentionez acum pe toate, doar va spun despre una recenta.

Am intrat si eu in grupul sustinatorilor cauzei Ioanei si am publicat un post pe blog acum aproape doua saptamani. Ofeream in schimbul unor donatii spatiu publicitar pe blog si un training de social media.

Am primit in mai putin de o zi un mail de la inimoasa echipa LumeaMare.ro, cu o propunere pentru un mic banner. O saptamana mai tarziu, ajunge la mine un e-mail de la Sensiblu, din care am aflat ca va fi facuta o donatie considerabila pentru Ioana. Implicarea lor face parte din programul de CSR “Zona de bunavointa” al A&D Pharma, grupul din care face parte Sensiblu. Asa ca, training-ul promis se va duce la ei in luna octombrie.

M-am bucurat foarte tare pentru fiecare propunere si sper sa se alature cat mai multi oameni cauzei Ioanei.

5 comentarii

  1. Alexandra says:

    Foarte tare ideea ta si sunt convinsa ca si training-ul de social media este foarte interesant. Felicitari.

  2. azone24 says:

    De apreciat faptul ca sunt oameni care isi mai fac timp sa ajute si pe altii.

    Mi-as dori si eu sa pot sa ajut un poet care imi este drag prin faptul ca mi-a dat viata si pentru ca scrie intr-un mod deosebit. Acest poet se numeste Georgeta Musca Oana si dupa ce cu mari eforturi a reusit sa scoata un album de versuri denumit “Pe frunte-mi plange clipa” la ora actuala se zbate sa gaseasca sponsori care sa o sprijine in lansarea celui de-al doilea volum de poezii sub titlul “Vibrand pe clape de lumina”.

    As aprecia orice sfat util sau orice redirectie catre oameni dispusi sa sustina cultura! Multumesc!

  3. alin says:

    m-a inspirat foarte tare blogul tau si apreciez ceea ce faci!

  4. […] pe cautarea” Revista Biz online”, Manafu si Blogal Initiative mai au de […]

  5. […] din partea unor cunoscuti, dar si din partea unui numar mare de necunoscuti. O dovada vedeti aici, o alta este aici. Implicarea lor ma face de fiecare data sa cred ca situatii, probleme sau […]

Comentează