MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce te motiveaza sa crezi intr-o lume mai buna?

Cu totii avem multe motive mici sau mari care ne fac sa credem intr-o lume mai buna. Cand Coca-Cola Romania m-a intrebat cine ma inspira pe mine sa cred in mai bine, am raspuns: “Oamenii din online care se implica”.

M-am bucurat de-a lungul timpului de mult sprijin din partea unor cunoscuti, dar si din partea unui numar mare de necunoscuti. O dovada vedeti aici, o alta este aici. Implicarea lor ma face de fiecare data sa cred ca situatii, probleme sau mentalitati pot fi schimbate. Ei sunt eroii faptelor bune.

Toate aceste ganduri bune le-am pus in clipul de mai sus. Face parte din campania site-ului www.motivesacredem.ro. Veti mai vedea astfel de clipuri si pe alte bloguri. Dorim sa te convingem si sa convingem cat mai multi oameni sa isi impartaseasca sursele de inspiratie. Intra pe site si lasa un mesaj. Ar putea ajunge in marea campanie Coca-Cola.

3 comentarii

  1. Este vorba de rai sau Germania ? O lume mai buna, am mai auzit aceasta exprimare pe undeva, dar nu mai stiu unde… cred ca era la o inmormantare!
    Nu mai cred si nu mai cercetez, suntem atat de buni incat ne vine rau sa fim ai dracu, scuze de exprimare!

  2. Pe mine mă motivează oamenii care cred într-o lume mai bună. Gând la gând trage.

  3. Cool and briliant.
    Atat si nimic mai mult despre campania lansata de Coca Cola Romania.
    Si totusi….There are reasons to believe in a better world: http://www.youtube.com/watch?v=9dHOzw5KSlE

Comentează