MANAFU*

Abonamente Evensys

Un meci de baschet de neuitat

Ma bucur ca am participat la meciul de baschet al asociatiei Motivation. Ma bucur ca am putut contribui putin la popularizarea sporturilor practicate de persoanele cu dizabilitati. Si ma bucur ca multi bloggeri au venit sa ne sustina, de fapt, sa sustina initiativa.

Am jucat baschet in scaune rulante. Desi oricine isi inchipuie ca nu e un lucru usor, odata instalat in scaun, perspectiva devine usor terifianta. Daca mai adaugam si cateva reguli de baza specifice acestui sport special, putem uita tot ce stiam despre baschet.

A fost o experienta pe care cu greu o pot povesti. Probabil pentru ca a fost foarte personala. Dar mi-am dat seama ca sportul, un lucru de care fug de cativa ani si pe care il apreciam intr-o vreme, te scoate foarte usor din rutina de “om ocupat”, iti da o stare de bine si deschide noi usi. Dupa acest meci, am hotarat sa deschidem mai des usile de la birouri si sa iesim mai mult la baschet, iar daca echipa Motivation ne va mai invita la un meci, vom fi acolo.

Felicitarile mele merg catre Chinezu si Make, cei care au mobilizat echipa bloggerilor. Le multumesc pentru doua ore frumoase colegilor de echipa: Elena CiricAndi MoisescuCabralGeorge ZafiuBobby VoicuMarius ManoleDan ByronCosmin Tudoran.

Mai sus vedeti un mic fragment din timpul meciului, captat de Dan Dragomir. Pe blogul lui gasiti si o serie de fotografii si ceremonia de final. Pe Privesc.eu, vedeti inregistrarea integrala a meciului.

2 comentarii

  1. Sorin says:

    Si unde o sa jucati baschet acum ca a venit iarna? Stii vreo sala ceva?

  2. […] un an de la meciul de baschet de neuitat organizat de Motivation, ma intorc pe teren alaturi de o super-echipa, in cadrul evenimentului […]

Comentează