MANAFU*

Abonamente Evensys

Reclamele de la Superbowl 2012

Reclama Chrysler cu Clint Eastwood a facut o impresie buna la Superbowl 2012. Cel putin asa am simtit eu pe Facebook. Dupa ce am urmarit clipul de 2 minute, m-am gandit ca discursul Presedintelui imaginat de Catalin Tolontan ar fi meritat si o reprezentare video ca aceasta. Dar cine ar fi jucat rolul lui Eastwood?

Romania, ataaat! (Episod Pilot)

De cand am vazut poza aceasta pe blogul lui Piticu, am zis ca e cel mai bun exemplu pentru a ilustra seria mea de posturi “Romania, ataaat!”. Nu stiu ce m-a apucat, dar mi-am propus sa aduc pe blog ipostaze, intamplari si oameni care evidentiaza caracterul nostru unic, irepetabil si fascinant. Sper eu nu si etern.

Zoso revine cu ZeroStiri.ro

N-a fost Ziua Z momentul lansarii Zoso TV, insa cel mai cunoscut blogger roman a revenit cu un proiect nou in blogosfera locala. ZeroStiri.ro se pozitioneaza drept un site al stirilor importante si este intretinut de trei editori: Vali Petcu, Dorian Prodan si Laurentiu Balaban.

Am lansat un blog pe Pinterest

Am tot zis ca blogurile vor muri sub dominatia retelelor sociale, insa acum sunt mai optimist ca oricand. Cred ca in 2012 blogging-ul va creste mai mult ca oricand. Si cand spun acest lucru nu ma refer la blogul traditional, ci la noile platforme care ne pot transforma din privitori in bloggeri.