MANAFU*

Abonamente Evensys

Zoso revine cu ZeroStiri.ro

N-a fost Ziua Z momentul lansarii Zoso TV, insa cel mai cunoscut blogger roman a revenit cu un proiect nou in blogosfera locala. ZeroStiri.ro se pozitioneaza drept un site al stirilor importante si este intretinut de trei editori: Vali Petcu, Dorian Prodan si Laurentiu Balaban.

Site-ul propune un mix de informatii si comentarii din zona politica, a mediului online si a ceea ce putem numi actualitati. Pentru mine, ZeroStiri.ro e un Zoso.ro mai putin personal si mai mult orientat spre cititor. La un moment dat, daca vrei sa evoluezi, trebuie sa iesi cumva din aria personal blogging si sa intri in professional blogging. Iar Zoso a luat probabil cea mai buna decizie dupa o “vacanta” de 10 zile.

16 comentarii

  1. newdada says:

    ma gandeam io ca ce-i rau nu moare … 🙂 si nu o zic cu rautate … baiatul asta e si el o piesa in online-ul romanesc, pacat sa dispara …

  2. Neydamn says:

    Ma gandeam eu ca ceva tot va face.

  3. eugen plesa says:

    Mie unul îmi place ideea noului blog (colectiv). Cine știe de când plănuia un astfel de proiect…

  4. Nici nu avea cum sa stea departe de online.

  5. Adinel says:

    Acest articol contine o foarte mare concentratie de litera Z :)…
    In ton cu vremurile trebuia pus si filmul Z 🙂 http://www.imdb.com/title/tt0065234/

  6. bbcversus says:

    Mmhm… bun, suna interesant, desi stirile acelea nu par cine stie ce, deocamdata 🙂
    L-am bagat la reader sa vedem, nu am mari asteptari, si nu ca ma indoiesc de persoanele din spatele tastaturilor, ci poate pur si simplu ca nu vad ce ar aduce nou in “blogosfera de stiri autohtona”… Ei sa vedem 🙂

  7. Se pare ca am intuit corect. Succes! 🙂

  8. aHUIBAN says:

    Nu stiu daca va avea neaparat succes. Faptul ca Vali Petcu unul din cei trei oameni care vor posta pe site, nu va fi neaparat un succes al site-ului!

    Produsul era zoso.ro si nu Vali Petcu. Foarte multe persoane nu stiu cine e Vali Petcu desi citeau zoso.ro frecvent.

  9. carter says:

    Nu cred ca ZeroStiri va culege mult trafic de pe google avand in vedere denumirea blogului dar se va bucura de traficu din blogsfera ori cum bine a revenit . Apropo sa facut Update Google PageRank voi ce PageRank aveti ?

  10. Alexandru' says:

    Bine că prima direcție este cea de abordare a lumii politice. Chiar era nevoie de cineva să deschidă lumii ochii. o_O

  11. vali says:

    hai să facem testul bogdana. cristi, şterge comentariul jegului de deasupra mea. 2 minute pe blogul lui şi iti vei da seama de ce. merci.

  12. Alexandru' says:

    LOL. Ai luat-o puțin razna, Vali. Adică pe blogul tău (când exista) am înțeles că toți care nu-s cu tine sunt împotriva ta și sunt niște proști care n-au dreptul de a se exprima, dar acum faci apel și la alții să aplice regulile tale? C’moon, dude, coboară cu picioarele pe pământ.

  13. Bbcversus says:

    Fix pentru limbajul comentariului asta scot blogul ala de stiri din reader, si sa nu mai aud de el. Oricum nu aduce nimic nou…

  14. Alexander, am sters comentariul tau. Era fireste o parere personala. Insa am vazut apoi ca pe blogul tau ai atacat multi oameni cu care ma consider prieten si pe care ii apreciez. Am facut acest gest pentru ca imi sustin prietenii mai mult decat sustin libertatea de exprimare (prost inteleasa).

  15. Alexander says:

    Comentariul meu n-avea absolut nici o legatura cu cine e zoso sau vali petcu era o parere absolut subiectiva legata de acel blog. Daca ai avea putin mai mult caracter pe care vad ca nu il ai, pe acelasi principiu te-ai lua si de cei care i-au spus mai jos ca a luat-o razna. Ai prieteni care sunt pro acta, care trimit manifestantii acta la dat zapada ca sa aiba ceva de facut si care spune ca cei care au spus “whitney houston a murit” au mame curve , vezi la el pe twitter.
    Iubeste-ti asa zisii prieteni doar pentru a fi in compania “selecta a catorva care prin anumite imprejurari si nu prin moralitate au ajuns a-listeri. Multumesc pentru ceea ce intelegi tu prin fair play.

  16. Brandart says:

    Diluat si fara o perspectiva rationala zero stiri nu inseamna ca cele mai importante stiri sunt produsul sintetic al unei echipe dupa care criteriile de evaluare sunt si cele mai pertinente. Le-am parcurs si criteriile jurnalismului par cu totul altele… Se vede lipsa de pregatire de specialitate

Comentează