MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum e sa iti doresti macar sa “iesi pe zero”?

Statul sterge datoria de 900 milioane de euro a CFR. TVR si radioul public cheltuie 1 milion de dolari pe zi. Posta Romana a anuntat ca a incheiat anul 2011 cu pierderi de peste 15 milioane de euro. Mi-e teama sa intreb acum daca vreo institutie controlata de stat iese pe 0 macar. UPDATE: Se pare ca radioul public a iesit pe profit anul trecut. Deci se poate.

Linkin Park in Romania pe 6 iunie

Dupa lansarea albumului “A Thousand Suns”, in 2010, am zis ca daca “Linkin Park” vin in Europa, ma duc dupa ei in orice tara ar ajunge. Dar nu va mai fi nevoie, caci pe 6 iunie trupa va concertain Bucuresti, la Romexpo. Events a anuntat data, iar Eventim are deja o pagina de prezentare a ofertei de bilete. Abia de maine vor fi puse in vanzare. Site-ul oficial confirma de asemenea concertul. Ce concert mare a mai fost la Romexpo Mai mult ››

Cat au dat pentru un utilizator Facebook, eBay, Yahoo, Google si altii

Tranzactia Facebook – Instagram a starnit multe reactii. Daca e sa trag linie, raman cu impresia generala ca Facebook a dat mai mult decat merita aceasta aplicatie pentru smartphones. Dar daca uitam un pic de miliardul de dolari luat de Instagram si ne uitam la graficul de mai jos, vedem ca gigantul retelelor sociale a platit un pret bun per utilizator (in comparatie cu altii).