MANAFU*

Abonamente Evensys

Linkin Park in Romania pe 6 iunie

Dupa lansarea albumului “A Thousand Suns”, in 2010, am zis ca daca “Linkin Park” vin in Europa, ma duc dupa ei in orice tara ar ajunge. Dar nu va mai fi nevoie, caci pe 6 iunie trupa va concertain Bucuresti, la Romexpo. Events a anuntat data, iar Eventim are deja o pagina de prezentare a ofertei de bilete. Abia de maine vor fi puse in vanzare. Site-ul oficial confirma de asemenea concertul.

Ce concert mare a mai fost la Romexpo de curand, ca nu mai stiu cum ies manifestarile acolo?

6 comentarii

  1. Guns N Roses a fost la Romexpo. Mie mi-a plăcut acel concert. Mâine cumpăr bilete la LP, îi așteptam de mult!

  2. Vali says:

    Hmm… 2010?… in cazul asta suntem mai tineri decat speram. Romexpo e o locatie perfecta, pentru ca e extrem de flexibila. Poate fi configurata usor in functie de numarul de spectatori.

  3. Am gresit eu. Era vorba de A thousand suns din 2010. Ideea era ca a fost un foarte bun album care m-a facut sa trec LP pe lista must see quickly. Ii ascult fireste de la Hybrid Theory.

  4. Vali says:

    Pacat, preferam sa fim mai tineri. Da, albumul e foarte bun. In plus, e una dintre trupele care pot trezi la viata si cel mai lenes public. Si cum publicul roman nu se poate incadra in categoria asta, n-are cum sa iasa rau. Revenind la locatie, surprizele nu pot veni decat de la sonorizare. La Guns au fost cateva comentarii, insa extrem de putine – s-apoi, era suficient spatiu, cei care erau intr-o astfel de zona “defavorizata”, daca ele au existat, puteau foarte usor sa se mute. La Sonisphere, in 2010, a fost perfect (dar evenimentul a fost in alt spatiu/parcare).

  5. Iti spun cum s-a vazut de la gazon A dupa concert.

  6. Amy Duncan says:

    O sa cumpar bilet cat de curand. Imi place foarte mult Linkin Park. Ascult de cand eram in liceu si imi doream sa merg la un concert de-al lor.

Comentează