MANAFU*

Abonamente Evensys

Keukenhof, probabil cel mai frumos loc de pe Pamant

Pana nu vezi cu ochii nu vei crede probabil ce iti spun oamenii despre Keukenhof, parcul de langa Amsterdam, ce gazduieste anual cel mai mare eveniment de strada din Olanda, Parada Florilor.

Eram ieri in fata parcului de la Keukenhof, unde o mare de oameni isi cauta un loc la cozile de intrare. Ploua usor. Eram usor descurajat de situatie: Cozi si mai ales ploaie. Mi-am zis ca daca tot am venit pana aici, trebuie sa vad si eu acest loc atat de promovat in Olanda.

Cozile le-am trecut mult mai repede decat m-am asteptat, iar ploaia s-a oprit parca din senin dupa ce am intrat.

Va spun sincer si cu toata emotia pe care o poate avea un barbat in fata unui ocean de flori: nu trebuie sa ratati o vizita la Keukenhof daca ajungeti in Amsterdam pana pe 20 mai.

I se spune pe bune dreptate “cel mai fotografiat loc din lume”. Toate cuplurile sau grupurile au cel putin un fotograf intre ei. Aici sunt plantate manual 7 milioane de flori provenite din bulbi asigurati de 91 de furnizori autorizati de Casa Regala.

Cateva fotografii vedeti la Cristi Sutu, insa mai astept cel putini trei colegi de grup sa posteze noi imagini pe Facebook. Suntem la Amsterdam pentru High Impact Friends, calatorie organizata de revista Biz.

KLM Romania a facut o invitatie deschisa pe pagina sa de Facebook pentru a vizita acest loc extraordinar. Creezi o lalea origami virtuala, o trimiti unei persoane dragi si aveti sansa sa vedeti impreuna acest ocean de flori.

1 comentariu

  1. xenonisis says:

    Cristian,

    Ma intreb ce fel de “alte lalele” ai mai vazut prin Olanda de ai devenit subit asa liric… 🙂

    Cheers!

Comentează