MANAFU*

Abonamente Evensys

Lady Gaga cu “before and after”

Incerc sa ma gandesc la un alt artist care a marcat ultimii 10 ani de muzica precum a reusit sa o faca Lady Gaga. Daca va gandtiti la Justin Bieber, cred ca el urmeaza o alta reteta, ca si Britney Spears acum 15 ani. Lady Gaga vine cu un concert in Romania mai devreme decat ma asteptam, cand inca este pe val.

Pornesc acum spre “The Born This Way Ball” si ma astept la un adevarat show. Voi face un update pe blog la intoarcere. Pana atunci va las cu o reclama semnata Lady Gaga.

Patru ore mai tarziu…

Put your hands up in the air!“, a strigat Lady Gaga, iar multimea a raspuns cu o multime de maini ridicate. “Scream“, a zis ea. Si multimea a tipat cat a putut.

Am plecat de la concert cu mixed feelings. Am venit cu asteptari mari, care nu mi-au fost intrecute. Voiam multe efecte de lumini, artificii si tot felul de minunatii care sa fie pe masura renumelui ei. Nu am fost deci foarte impresionat de show, insa mi-a placut cum “s-a conectat” cu publicul. Este unul dintre putinii artisti care vin aici si chiar reusesc sa comunice cu audienta si sa straneasca valuri de maini in aer, tipete si aplauze.

Cred ca Lady Gaga a batut in seara aceasta record negandit de nimeni pana acum: Artistul strain care a zis de cele mai multe ori “Romania” intr-un concert. Dincolo de replicile de corazon exersate, de scenele de sinceritate bine regizate, Lady Gaga a trecut peste prejudecata de a fi un star la moda, fitos si rece.

Am plecat de la concertul ei cu o lectie despre cum se anima un public de la primul la utlimul cantec timp de mai bine de 2 ore petrecute pe scena.

Daca ma intrebati ce cantec mi-a placut cel mai mult in seara aceasta, va invit sa il urmariti mai jos.

6 comentarii

  1. eugen plesa says:

    Hai cu update-ul ! 🙂

  2. mediator says:

    Indiferent de alte comentarii rautacioase concertul a fost un succes !

  3. Laci says:

    Din pacate tinutele extravagante ale barbatilor care au fost la concert s-a transformat intr-o parada gay.

  4. Taraboste says:

    A fost foarte reusit spectacolul. Ma bucur ca a decis sa includa si Bucurstiul pe lista turneului.

  5. Roxana says:

    Pur şi simplu incredibil concertul, ea a fost grozavă. Şi chiar căutam melodia asta.

  6. st4nciu says:

    Sunt un blogger anonim care incearca sa schimbe ceva in Romania, si as vrea daca se poate sa fim invitati pe blogul tau sa scriem un articol! Despre muzica desigur. Oricum sper ca sa ne mai auzim, poti contacta pe ID de mess florin.st4nciu!

Comentează