MANAFU*

Abonamente Evensys

Leo Burnett lanseaza agentia 8Team

Era deja cel mai implicat grup de publicitate in digital, insa acum mai face un pas inainte. Leo Burnett a anuntat lansarea unei noi intreprinderi in mediul online, 8Team (Optim, banuiesc), care se va ocupa de optimizarea investitiilor in publicitatea pe Internet.

Printre primele care activează pe piața locală, echipa 8team este o divizie de experți dedicată optimizării procesului de conversie în mediul digital. Optimizarea este cea care face diferența între investițiile online perdante și acumularea de profit în mod sistematic. Acest proces are ca scop reducerea de costuri, creșterea volumului și atingerea potențialului maxim pe care o afacere online o poate avea raportat la obiectivele sale. Cunoscute internațional sub denumirea de Conversion Rate Optimization (CRO), serviciile 8team vizează în special acele companii care urmăresc maximizarea vânzărilor, dar și a altor obiective de marketing precum generarea de lead-uri, de user engagement, de trafic sau de fidelizare.

In acest moment, Leo Burnett are 5 companii implicate direct in marketingul online: iLeo, Digital Star, The Geeks, 2 Parale si 8Team.

Cine sunt clientii 8Team?
Ca orice buisness din servicii care se respecta, 8Team pleaca la drum cu o serie de clienti cu care fondatorii au deja colaborari in cadrul grupului. Mai mult, Cosmin Nastasa, managing Partner la 8Team, mi-a spus ca “vom anunta in curand si primii clienti ai noii companii”. Tot de la el am aflat ca “principalii clienti vizati sunt cei care au ca si core business vanzarile online, de la magazine la vanzatori de servicii sau operatori ce au o puternica zona de activare aici: bilete, cupoane, credite etc. Cele mai importante industrii vizate ar fi: telecom, banking, retail”.

Echipa de management 8Team este formata Cosmin Nastasa (ex-iLeo), Silviu Toma (ex-Starcom) si Deniz Coaca (ex-Open Public Services).

4 comentarii

  1. Lady Shoes says:

    Leo Burnett este o agentie cunoscuta si nu mai are nevoie de nici o prezentare.
    Si de aceea nu este de mirare ca are proiecte pe masura. De abia asteptam sa vedem care vor fi primi clienti.

  2. Roxani says:

    Cei mai buni clienti pe online sunt luati deja de Xplain 🙂 sau inca nu s-au prins astia de la noi ca grecii tac malc si iau conturi?
    Sa vedem ce a mai ramas, voi urmari cu interes.

  3. […] Marţi s-a lansat 8team – agenţie de digital din cadrul Leo Burnett Group. Detalii. […]

  4. […] mai putin de o luna dupa ce a anuntat lansarea 8Team, grupul Leo Burnett anunta o noua companie sub umbrela sa: Breeze Mobile, agentie de mobile […]

Comentează