MANAFU*

Abonamente Evensys

Nadia Comaneci este Coca-Cola Romaniei

Astazi este ziua de nastere a celui mai bun ambasador pe care Romania l-a avut de cand ma stiu eu: Nadia Comaneci. Un alt mare ambasador al tarii noastre, Ilie Nastase, a facut astazi o frumoasa urare gimnastei: Nadia e Coca Cola de România, aşa-i spun eu. Surprinzator, nu?

Renumele celor doua branduri nu poate fi comparat, insa banuiesc ca Ilie Nastase a vrut sa sublinieze renumele pe care il are si favorabilitatea de care se bucura marea noastra gimnasta. Si cum suntem in plina campanie “Motive credem in mai bine“, cred ca declaratia gloriei tenisului e tocmai un motiv foarte bun. La multi ani, Nadia!

UPDATE: Am gasit declaratia lui Ilie Nastase si in Ziarul Ring: “Pentru mine Nadia Comaneci INSEAMNA COCA-COLA Romaniei!“.

2 comentarii

  1. Cristi, ieri am avut la masa un prieten din Coreea de Sud. Stii care este singurul lucru pe care il stia despre Romania? Ca suntem buni la gimnastica. Stia de Nadia Comaneci. Fix asta am dicutat. 🙂

  2. La multi ani Nadia Comaneci!…cu intarziere…clar una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX si una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile!

Comentează