MANAFU*

Abonamente Evensys

5 platforme sociale pe care am inceput sa le folosesc in 2012

Spuneam in postul anterior ca un roman foloseste in medie 3 retele sociale. Daca ma uit in browser si telefon, vad ca sunt conectat la mai multe servicii acum decat eram in urma cu un an. Mi-am facut de-a lungul timpului mai multe conturi, insa, in ultimul an, am adoptat noi retele care au sansa sa ma pastreze drept “client”.

Pinterest – senzatia inceputului de an, o retea inca mica in Romania, este pentru mine un spatiu de bookmark pentru lucruri frumoase, noi, interesante.

Tumblr – un serviciu de (micro)blogging, insa creeaza comunitati puternice si iti ofera acea posibilitatea de follow si reblog (un fel de retweet), specifica platformelor sociale.

Instagram – probabil a doua mare senzatie a anului, aplicatia de smartphone nu imi era straina, insa odata cu lansarea versiunii pentru Android si achizitia de catre Facebook, a intrat mai mult in atentia lumii si a mea.

The Fancy – considerata drept “Pinterest for shopping”, reteaua este in acelasi timp un magazin online, un blog si un site de photo sharing. O folosesc pentru a gasi viitoare achizitii.

Foodspotting – trebuia sa existe un loc special pentru cei care isi impartasesc mancarea in retelele sociale. Foodspotting e o minunata aplicatie de smartphone, pe care va invit sa ne conectam.

7 comentarii

  1. Ergo says:

    foloseam tumblr pe la sfarsitul lui 2010 sau inceputul lui 2011 ..mi-a placut de donatia pentru fukushima insa incet incet a devenit un taram al pozelor porn si al copiilor care sunt parinti la 16 ani, nu il mai folosesc decat foarte rar in cautarea unor imagini.

    mai folsoesc in egala masura pinterest si fancy it.. in aceeasi tema este si weheartit

  2. Catalin says:

    Eu unul, in ultimul an am inceput sa folosesc mai des twitter si pinterest, tumblr il foloseam inainte.. dar ca si Ergo, a cam devenit un fel de pornache si nu-l mai folosesc.

  3. Daniela says:

    Pe instagram sunt activa, pe tumblr am incercat sa vad cum e si am renuntat.

  4. Tumblr a luat mare avânt la mine, am deja 5 bloguri acolo. Mini-bloguri 🙂
    Pinterest este interesant, dar parcă nu a devenit acel mare site despre care se vorbea acum fix un an.
    Îmi place mult The Fancy și GetGlue (dintre serviciile noi).

  5. […] luni ca să descopăr lucruri și peisaje frumoase dar nu am cumpărat nimic deocamdată. Știu că și Manafu este fan, din 2012. Mă bucur că din ce în ce mai multe magazine online internaționale trimit produsele […]

  6. irina says:

    Acum aflu prima data de Fancy si sunt destul de uluita 🙂 nu reusesc totusi sa imi dau seama in ce masura se poate utiliza ca metoda de promovare pentru un brand romanesc. are cineva informatii despre utilizatorii romani?

  7. […] noi din 2013 Anul trecut am pus pe blog un post despre cinci noi platforme sociale folosite in 2012. Aveam atunci cu ce sa ma “laud”. Ma uit […]

Comentează