MANAFU*

Abonamente Evensys

O experienta de Chef in fata camerelor de filmat

IMG_6794

M-am jucat de-a bucătăreala de câteva ori, pentru prieteni cel mai adesea, căutând să pun pe masă ceva inspirat din călătoriile noastre. Pentru mine totul trebuie să fie cât mai simplu de preparat, să aibă un gust deosebit și să arate bine. Merg pe principiul că nu trebuie să stau cu șorțul pe mine mai mult decât voi sta la masă. Chiar mă gândeam la un moment dat să găsesc timp și inspirație pentru o serie de rețete rapide pentru oamenii ocupați, dar preocupați să încerce ceva bun.

Staropramen mi-a oferit zilele trecute ocazia de a intra din nou în bucătărie, alături de Marta. A fost o provocare de fapt. Am gătit și am arătat cum ne distrăm noi în familie, în fața camerelor de luat vederi. “Tema” a fost la alegerea noastră, dar am avut o cerință clară: felul de mâncare ales de noi trebuia să se potrivească cu unul din sortimentele Staropramen, cu berea nefiltrată. Provocarea a devenit astfel și mai mare pentru noi.

Am căutat ajutor printre prieteni, am cerut sfaturi și idei. În cele din urmă, am ales să păstrăm “tradiția” de a găti ceva inspirat din bucătăria țărilor pe care le-am vizitat. Am ales o rețetă de midii picante cu portocale și tăiței de orez.

midii-picante

Cum am creat o experiență simpatică

“Gătitul ca gătitul, țac-pac, dar ce facem cu filmarea?”, aceasta a fost întrebarea principală în consiliul de familie. Răspunsul ni l-a dat tot Staropramen, prin Chef Foa, personajul principal al campaniei ChefXperience, pe care o puteți vedea pe Facebook. Practic, am urmărit primul lui clip video și am încercat să gândim o regie pentru filmarea noastră. Până la urmă, am decis să fim noi, așa cum suntem de obicei, să facem totul spontan, fără replici învățate. Și credem că a ieșit foarte bine.

Am făcut însă o repetiție de rețetă. Am cumpărat toate ingredientele și am gătit cu o seară înainte în pași, ca și cum am fi prezentat rețeta în față unei audiențe. Ne-am distrat mai mult decât am gătit.

Intrați în bucătărie alături de Chef Foa

De la mijlocul lunii noiembrie, Staropramen a venit cu o idee foarte simpatică înainte de sărbători. A creat cadrul unei întâlniri culinare cu Chef Foa, care își deschide astfel bucătăria pentru toți cei care vor să aibă o experiență specială.

Vă invit chiar să mergeți la această întâlnire. O să vă placă, vă garantez. Intrați întâi pe Facebook, în aplicație, și accesați clipurile video interactive, în care puteți și voi interveni, pentru a găti cot la cot, virtual, cu Foa. Aveți multe premii la dispoziție și șansa de ajunge chiar față în față cu Chef, în bucătăria lui.

2 comentarii

  1. […] ce am gătit în familie, săptămâna trecută, am acceptat invitația, tot de la berea Staropramen, de a intra din nou în bucătărie, de data […]

  2. Amelia says:

    Felicitari pentru participare, farfuria arata demential.

Comentează