MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum faci un smoothie cu iaurt grecesc si fructe

Încep încet-încet să mă apropii de zona culinară. Nu am planuri mari, dar vine o vreme în care vrei să faci unele lucruri cu mâna ta. Am început “aproprierea” asta anul trecut, când Olympus m-a provocat să gătesc pentru prieteni câteva rețete folosind drept ingredient iaurturile sale. A fost un succes pentru mine, dar mai ales o ieșire din zona de confort. Sunt genul care are pe speed dial o pizzerie și câteva aplicații în telefon prin care pot comanda foarte ușor mâncarea, chiar și din mașină, în drum spre casă.

Vara această Olympus nu m-a provocat din nou să gătesc, ci mai degrabă m-a lăsat să fac o serie de mix-uri cu iaurt grecesc și ce alte ingrediente am dorit eu să aleg. Am făcut un froyo, din pasiunea mea pentru înghețată și un smoothie care să mă energizeze în ieșirile mele în parc cu skateboard-ul.

Smoothie de zmeură și banane, pas cu pas

Despre iaurtul grecesc Olympus

Olympus are o gamă largă de sortimente de iaurt grecesc: simplu (0%, 2% și 10% grăsime), cu fructe (coacăze, rodie și zmeură, vișine, măr și scorțișoară) și cu biscuiți din cereale.

Iaurtul cu 2% grăsime, pe care l-am folosit eu, este bogat în proteine și sărac în carbohidrați, constituind pretextul perfect pentru combinații care mai de care mai gustoase. Poate fi consumat și ca gustare în sine, în orice moment al zilei.

***

Blogul Manafu.ro susține campaniile promoționale ale brand-ului Olympus

Comentează