MANAFU*

Abonamente Evensys

Vă invit la Casa di Peroni!

Casa di Peroni se redeschide și anul acesta, acum la restaurantul Roberto’s, un loc cunoscut şi apreciat pentru specificul italian și pentru atmosfera ce te duce cu gândul la Italia. Casa este un pop-restaurant deschis până la final de noiembrie, unde brand-ul de bere și-a propus să aducă în fiecare seară, după 18:00, o serie de momente inspirate din stilul italian apreciat la nivel internaţional.

La cea de-a patra ediție, meniul a fost special creat de către Alexandru Chioaru, chef de cuisine al restaurantului Roberto’s şi oferă în premieră o serie de mâncăruri ce au adus italienilor statutul de cea mai apreciată bucătărie – Italian Street Food, deliciosul Panino con Scamorza & Pancetta sau o porție de calamari gătiți exact ca în Napoli – dal Porto di Napoli Frittuta di Calamari aflându-se printre specialităţile din acest an. Mai mult, în meniu se regăsesc şi cele mai populare feluri de mâncare din Italia – pizza şi pasta fresca.

Cei care vor să se bucure de stilul dolce far niente, Casa di Peroni sunt așteaptați în fiecare zi să deguste un brunch cu aperitive speciale italieneşti, dar şi o gelato vero preparată cu Peroni Piccola.

Alături de Peroni Piccola, meniul băuturilor din Casa di Peroni este completat de cinci cocktailuri inspirate din La Grande Italia. Realizate de către Federico Riezzo, mixologist şi brand ambasador Peroni Nastro Azzurro, Peroni la Primavera, Pegroni, Peroni Parma, Peroni Spritz și Peroni Pesca aduc mai aproape de consumatori prospețimea și efervescența Italiei prin ingrediente special alese, asezonate de gustul răcoritor Peroni Nastro Azzurro. Pentru pasionaţii de mixologie, Federico Riezzo o să fie gazdă pentru o serie de workshop-uri în perioada 30 Octombrie – 1 Noiembrie 2018.

Experienţe italiene în Casa di Peroni

Serate italiene îi vor încânta pe consumatori cu muzică live în fiecare vineri, iar serile de sâmbătă seară vor fi petrecute în compania playlist-urilor de inspirație italiană pregătite de o serie de DJ. Pentru a aduce mai aproape un colț de Italiei în inima Bucureștiului, Casa di Peroni își așteaptă vizitatorii să arunce o monedă în Fontana di Peroni, inspirată chiar din renumita Fontana di Trevi.

Mai multe detalii despre Casa di Peroni, precum și programul pentru perioada 18 Octombrie – 30 Noiembrie 2018 sunt comunicate pe site-ul www.peroniitaly.ro, pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro, dar și pe contul de Instagram Peroni România.

Comentează