MANAFU*

Abonamente Evensys

Curve poate fi o opțiune bună pentru cei care folosesc multe carduri

Sunt mare fan Revolut și îmi place la nebunie să plătesc cu Apple Pay, însă acum îmi face mult ideea cardului Curve. Știu de el de ceva vreme, de când am făcut un research al alternativelor Revolut pentru un post pe blog. Am lăsat chiar și un link de afiliere între rânduri, care – surpriză – mi-a adus fără să fac nimic 30£, semn că există un mic interes pentru Curve și în România.

Solicită gratuit un card și primești 5£ dacă folosești codul N96L228N. Click aici!

Pe scurt, Curve este cardul cardurilor tale sau singurul card pe care ar trebui să îl ai la tine când pleci de acasă. Altfel spus, Curve este cardul care aduna cardurile tale într-un singur loc, pe care le administrezi dintr-o aplicație mobilă, unde vezi și ce bani ai cheltuit (pe fiecare card). Eu am adăugat cardul ING și pe cel Revolut.

L-am testat deja cu o plată pe site-ul Zara, folosind cele 30£ primiți din afiliere. A mers fără nicio problemă. Am intra în aplicație, am selectat cardul dorit pentru plată (în cazul meu cel default, Curve Cash, care a adunat banii din afiliere) și apoi am pus datele cardului Curve pe site la checkout. Ca la orice altă tranzacție.

Un alt lucru care m-a atras la Curve a fost sistemul cashback. Pentru cumpărăturile făcute la 3 comercianți (la alegerea mea) ar trebui să primesc înapoi 1% din valoarea comenzilor. Eu am ales Uber, Zara și H&M, însă din aplicație pot fi selectate și alte magazine cunoscute.

Curve promite un grad sporit de siguranță pentru cardurile sale și o asigurare suplimentară (Curve Customer Protection) pentru sume până la 100.000£.

***

Acest articol este pur informativ și se bazează pe o minimă experiență a autorului cu acest serviciu. Sunt multe alte detalii ce trebuie verificate în decizia de a obține un astfel de card (monede, curs, comisioane etc). Autorul nu își asumă răspunderea pentru modificarea informațiilor de pe site sau orice altă schimbare a serviciului. Consultați deci cu atenție ce oferă Curve.

6 comentarii

  1. Ioana says:

    Interesanta aplicatia. Multumesc pentru recomandare.

  2. Vlad says:

    cashback-ul e valabil doar cateva luni – parca 3.
    nu stiu ce se intampla dupa acea perioada, dar na, am zis sa specific, sa fie clar.

    si nu, n-am avut rabdare sa caut sa vad ce se intampla dupa ce expira.

  3. da, am vazut si eu ulterior. probabil e un teaser pentru free plan. nici eu nu am cautat. nu vanez efectiv cashback-ul.
    il folosesc aproape zilnic acum, desi mai nou pentru offline Apple Pay e metoda favorita.

  4. Andrei I says:

    Sunt totuși curios de ce Revolut nu oferă plata cu telefonul.

  5. Ar trebui sa faca fie un telefon, fie un messenger, ceva…

  6. […] Am scris despre Curve aici. […]

Comentează