MANAFU*

Abonamente Evensys

Unde mâncăm ceva bun la prânz în București atunci când lucrăm de acasă

De câțiva ani buni pun pe blog diverse liste cu localuri din București, fie tematice (pizza, cafea, desert, cartofi prajiți, „instagrammabile”), fie niște compilații best of anuale (2019, 2018, 2016).  Strâng deci pe blog, strâng și pe Facebook, de asemenea, locuri unde poți avea experiențe plăcute.

Probabil datorită acestot articole și recomandărilor mele făcute pe Facebook în ultima vreme, Tazz by eMAG m-a invitat să creez o nouă listă cu recomandări, una adaptată contextului actual, una cu localuri prezente pe platforma sa. Una cu restaurantele mele favorite care acceptă plata cu cardul de tichete de masă direct în aplicația sa.

Sunt client Tazz încă de la apariția platformei. Comand de la ei de câteva ori pe săptămână, mai ales de la restaurantele aflate exclusiv în oferta lor. Le cunosc deci portofoliul și am la Favorite multe localuri.

Invitația Tazz a sunat ca o provocare: Ce localuri ai recomanda de pe platforma noastră, care s-ar potrivi pentru masa de prânz pentru cei care lucrează de acasă în București?

Am ales 7 dintre cele peste 370 de restaurante, cafenele, bistrouri etc prezente în aplicație, care acceptă și cardurile Edenred Ticket Restaurant.

Beautyfood

Imaginează-ți că te pregătești să dai join la al nouălea call pe ziua de azi când…ești salvat de clopoțel. La propriu! A venit comanda pieptul de rață cu risotto de ovăz. Și un cheesecake cu cremă de mușețel că nu te-ai putut abține. Poți să dai un mesaj că ți-a picat netul, dar n-ai aflat pontul de la mine.

Hard Rock

Trecute sunt vremurile când mergeai la prânz la food-court-ul din mall pentru niște aripioare picante. Acum îți vin la ușă, cu alături de o selecție extinsă de aperitive. Le poți împărți sau le poți ține pentru tine.

Papila

Știe cineva până la ce oră e acceptabil să mănânci un sandviș bun? Fii atent la descrierea sandvișul ăsta: ciuperci brune și hribi, spanac, salsa tartufată, brânză Gouda, brânză fină de capră, unt frecat cu ierburi aromatizate pe pâine cu hrișcă și maia dospită lent. Dacă mai adaugi și două Oo de la găini crescute la sol, cu două felii de Pancetta, ți-ai încărcat bateriile pentru toată ziua.

Sara

Iar te-ai trezit cu ședințe în pauza de prânz, dar e ok. Gândește-te la vară, la vacanță. E mai bine? Comandă și niște paste sau o pizza Napoli și te-ai teleportat direct în Italia.

South Burger

Când lucrurile se complică trebuie să apelezi la un burger. Pur și simplu trebuie. Poți mânca suficient cât pentru toată echipa, dar măcar vei avea energie să ceri rapoartele alea care tot se amână.

VacaMuuu

Așa ar arăta o îmbrățișare daca ai putea să îți comanzi una: Burger din Black Angus + Cartofi + Suc + Sos + Salată de varză Ai nevoie de puțină motivație la prânz? Încearcă combinația gofră, cremă de brânză, salată, somon afumat și un ou poșat deasupra.

Za Lokal

Cum să te mai supere cineva după ce ai mâncat vinete coapte în casă cu maioneză, ceapă și lipie grecească ori niște frigărui de berbecuț în lipie, cu varză murată.? Și dacă vrei să îți amintești că vin și zile mai bune la birou, poți să comanzi și Drăgănele, fără să le cauți întâi pe Google.

Pe Tazz, poți plăti acum și cu cardul de masă Edenred

Tazz by eMag a anunțat în premieră în România lansarea plăților cu cardul de tichete de masă în aplicația sa. Într-un parteneriat cu Edenred, platforma de livrări rapide integrează acum în opțiunile de plată și cardurile Edenred Ticket Restaurant. Odată înregistrat în aplicație, cardul de masă poate fi folosit la fiecare comandă sau ori de câte ori dorește utilizatorul. Îl selectează simplu, dintre cardurile adăugate. De acum înainte, toți posesorii de carduri Edenred Ticket Restaurant pot comanda şi plăti la sute de restaurante din 23 de orașe, unde Tazz este prezent.

3 comentarii

  1. Daniela says:

    Multumesc mult pentru recomandari! Este greu sa alegi astazi cand exista atatea oferte.

  2. Mihai says:

    Mersi.. pentru nimic.
    Chestii scumpe si bune gaseste oricine, dar te provoc sa-ti comanzi cate un pranz pe zi de la restaurantele astea sa vad cat de sustenabil e dpdv financiar….

  3. Cand lucrezi de acasa, nu prea e cazul sa comanzi zilnic. Poate atunci cand chiar nu ai timp sa pregatesti ceva.
    Mie mi-au placut si le-am recomandat celor care vor ceva deosebit. Dar sunt deschis si eu sa aflu care sunt alternativele ieftine. Care sunt recomandarile tale?

Comentează