MANAFU*

Cum poți descărca aplicațiile dorite pe un telefon Huawei

Huawei pune acum un accent foarte mare pe AppGallery, principalul centru de descărcare al aplicațiilor pe telefoanele sale. Aici utilizatorii pot găsi toate aplicațiile de care au nevoie, de la rețele sociale, la aplicațiile de plată prin NFC sau aplicațiile băncii, chiar și aplicațiile de vizionat filme online etc.

Huawei și-a propus să crească ecosistemul AppGallery, să îl facă mai deschis, mai accesibil și cât mai intuitiv, atât pentru posesorii de terminale mai vechi, cât și pentru cei care achiziționează dispozitive noi. Magazinul de aplicații este disponibil în 170 de țări și acoperă peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar. Numai în 2021, au fost 432 de miliarde de descărcări din AppGallery.

Pentru publicul din România, pe telefoanele Huawei sunt peste 3.000 de aplicații locale, de la știri, la muzică, filme, aplicațiile de livrare de mâncare etc. Mai mult, unele dintre cele mai utilizate aplicații de către români sunt deja în AppGallery: Bolt, Tiktok, Revolut, AboutYou, Telegram, Altex, Carrefour, Lidl/Lidl Plus, Kaufland, elefant.ro, BT Pay, George Romania, YOU BRD, CEC Bank, My Vodafone Romania, My Orange Romania, MyAccount Telekom, DIGI.ro și altele.

Aplicațiile Google sunt disponibile pe telefoanele Huawei prin aplicația Gspace. Deși vorbim de un pas în plus față de instalările obișnuite, totul merge foarte ușor. Gspace se comportă ca un hub, unde sunt adunate aplicațiile Google: Gmail,  Google Maps, Drive, Photos, YouTube și altele, precum Uber, una dintre cele mai folosite aplicații de taxi.

Practic, AppGallery și Gspace oferă împreună acces utilizatorilor la cele mai populare aplicații din lume.

Cum descarci YouTube pe un telefon Huawei

Am avut la dispoziție, pentru câteva zile, un telefon HUAWEI nova Y70 pentru a testa AppGallery și Gspace și experiența oferită de producător utilizatorilor. Telefonul are o baterie generoasă de 6000 mAh, care necesită încărcare de doar două ori pe săptămână, un ecran generos de 6,7 inch și o conectivitate foarte bună, pentru orice aplicație.

Chiar de la prima pornire a telefonului, acesta te întreabă la fiecare pas și îți explică la fiecare accesare de aplicație ce drepturi are și ce permisiuni sunt necesare pentru a funcționa. Având această opțiune, utilizatorul se poate simți tot timpul în control și astfel poate decide singur dacă aplicația este potrivită pentru el sau nu dorește să îi acorde anumite drepturi.

După ce descarci aplicația Gspace din AppGallery, cauți aplicația YouTube. Click pe ea și o instalezi rapid după ce te loghezi cu contul de Google. După ce s-a instalat în telefon, poți crea un shortcut apăsând lung pe iconița aplicației și astfel o ai pe ecranul telefonului.

Iar dacă vrei să nu ți se oprească muzica când se închide ecranul, poți folosi aplicația YouTube Vanced, care redă în fundal orice clip și sincronizează în timp real recomandările și istoricul cu contul tău de YouTube. O găsești în AppGallery.

Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește descărcarea aplicațiilor pe un telefon Huawei, poți accesa codul QR de mai jos care te va duce pe un cont de Whatsapp pentru suport din partea echipei AppGallery.

Comentează