MANAFU*

Abonamente Evensys

Hyundai ix35, impresie inainte de test


Anul acesta incep sezonul testelor auto cu un Hyundai ix35, model proaspat anuntat pe piata romaneasca. Sunt chiar curios cum o sa fie, caci la prima vedere mi-a placut mult. Si ma refer acum la design. Pentru mine aspectul conteaza cel mai mult. V-am spus ca am renuntat sa cumpar o masina pentru ca nu imi placeau oglinzile?

Modelul ix35 este proiectat in Europa, la centrul de Cercetare-Dezvoltare din Frankfurt reprezinta noua filosofie a marcii in materie de design, denumita “Fluidic Sculpture”, ce reuneste trei calitati: rafinamentul, increderea si dinamismul. Cred ca in clasa in care concureaza, arata cel mai bine.

Intre dotarile cu care vine in varianta standard, am remarcat torpedoul cu refrigerare, airbag-urile cortina si senzorul de blocare a usilor în mers, alaturi de sistemul de blocare a usilor din spate (pentru siguranta copiilor), sistemul de semnalizare cu functie “One touch triple turn signal” si ce imi doresc pe orice masina: sistem audio cu USB. Deci se vede ca dupa design, apreciez confortul si siguranta.

Astept insa sa vad si ce experienta imi ofera in trafic, mai ales in Bucuresti.

2 comentarii

  1. george says:

    Mai frumos decat Dacia Düster

  2. alina says:

    Normal ca e mai frumos decat duster. Si culmea, daca dotezi (desi nu poti pt ca nu are toate optionalele disponibile) un Duster in standardul Hyundai, ajunge sa te coste mai mult decat un ix35 … wooow

Comentează